Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
nedávno jsem narazila na tento příspěvek jedné zubařky (viz foto), který vypisuje, co vše by měla zahrnovat správná preventivní prohlídka. Upřímně, můj zubař toho nedělá ani polovinu. Tak jsem se chtěla zeptat zde, jestli nemáte tip na nějakého z Prahy, který je takto pečlivý nebo se tomu alespoň blíží? Moc děkuji ![]()
Tohle myslím kontroluje většina zubařů a ty si toho ani nevsimnes.
Myslím že drtivou většinu z toho dělají zubaři při běžných prohlídkách, jenom si toho nevšimneš. Jinak já chodím sem http://www.primadental.cz/ a jsem moc spokojená. Paní zubařka je velice přijemná a pečlivá a jako bonus nejsou moc drazí.
@dickys @Gracetheworld Tak myslim, že to, že máš vypláznout jazyk rovně, doleva, doprava a dát ho na patro, asi úplně přehlédnout nejde. Zrovna tak prohmataní podčelistních uzlin…Moje předposlední zubařka toto vše dělala a preventivní prohlídka u ní trvala bezmála půl hodiny a to bez rtg. Teď šla na mateřskou a nová zubařka opravdu jen projde zuby a za 10 minut bylo hotovo…bohužel.
Taky si myslim, ze kontrola krku, jazyka a uzlin uplne prehlednout nejde
tak samo asi zakladatelka pozna, zda prochází zub po zubu nebo ‚kouknu a vidim‘.
Moje zubarka to vse dela a brala jsem to za standard. Bohuzel do Prahy daleko, tak neporadim
Dnes je spise otazka jestli lze najít vůbec nějakého zubaře, natož chtít něco extra.
Většinu toho doktor dělá ale myslím, že v této době má většina lidí jiný starosti a to vůbec sehnat zubaře. U nás je to hrůza. Nejbližší zubař cca 60 km. A to se člověk musí doprošovat