Pečující kosmetika - která?

44
29.12.21 13:22

Pečující kosmetika - která?

Ahoj, sháním nějakou opravdu kvalitní pleťovou kosmetiku, rozhoduji se mezi Dermalogicou a Germaine de Capuccini a stále se nemůžu rozhodnout, kterou zvolit. Máte některá s nimi zkušenosti? Nebo byste doporučili úplně něco jiného? Nemám vyloženě problematickou pleť, jen čas od času nějaký pupínek se objeví, a především se na pleti podepsalo akné z dob dospívání, takže spoustu malých jizvičky, což asi stejně žádná kosmetika nevyřeší.. tak případně můžete přihodit i nějaký tip na kosmetické ošetření, jestli vám nějaké pomohlo na to.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24992
29.12.21 13:24

Doporučila bych dobrou rutinu. Bez té je ti kosmetika k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
29.12.21 13:44

Doporučuji zkusit. Bez vyzkoušení se můžeš rozhodovat jak chceš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
29.12.21 14:24

Zkusila bych se domluvit s nějakou kosmetičkou. Některé dělají individuální kurzy péče o pleť a můžou doporučit kvalitní kosmetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.2.25 08:39

Pečující kosmetika - Sisley apod. - obnovuji diskuzi

Ahoj, používáte někdo pečující kosmetiku značek jako je Sisley apod., a máte pocit, že je to v pozitivním smyslu znát? Že se vám pleť zlepšila? Dáte tip na nějaký TOP produkt, bez kterého se už neobejdete? :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.25 10:14

@MartinaCV
Tak Sisley je zrovna předražená značka, platíš jen ten pocit exkluzivity. Stačí se podívat na složení třeba jejich den/noc emulze:
METHYLPARABEN, MALTODEXTRIN, BUTYLPARABEN, ETHYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, PROPYLPARABEN, EQUISETUM ARVENSE EXTRACT, PANAX GINSENG EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, HUMULUS LUPULUS EXTRACT, OCTOXYNOL-13, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SILICA, SILICA DIMETHYL SILYLATE, BENZYL BENZOATE, CITRAL, COUMARIN, LIMONENE…

Za tuto cenu by člověk čekal účinnější složení s pokročilejšími aktivními látkami, jako jsou niacinamid, peptidy nebo stabilizovaný vitamín C. Když koukneš, obsahuje běžné hydratační složky a rostlinné extrakty, ale zároveň i řadu diskutabilních konzervantů a emulgátorů, což může dráždit pokožku.
Takže nekoukej na rádoby „luxusní“ značky, ale koukej na složení

• Citovat
  • Upravit
20.2.25 19:13

Já jsem k vánocům dostala kosmetiku iuvenio, takže ji používám zhruba tak ty 2 měsíce a asi mi ještě nic tak nesedlo. Neobsahuje silikony, parfemaci, barviva a prostě takové ty látky, které můžou pleť podráždit a má super složení na prevenci proti vráskám. Kdybych měla vyzdvihnout jeden produkt, tak by to bylo asi sérum NANO. Mám krásně vyplou, rozzářenou pleť a pomohlo mi i na kruhy pod očima, na které celý život trpím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
22.2.25 13:06

@Kulíšek93 Já souhlasím, mě sedla asi tím že je česká. :D :D Zkoušela jsem korejskou, italskou a nesedlo mi to a pleť byla ještě víc suchá, než normálně. Teď ji mám fakt hezky zhydratovanou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.2.25 13:23

Ahojky holky, tady zakladatelka, vzhledem k tomu, že už jsou to od mého dotazu tři roky a koukám, že se tu zmiňuje i můj oblíbenec Iuvenio, tak sem napíšu moji zkušenost. Nakonec jsem se před těmi třemi roky rozhodla pro Dermalogicu a teda za mě nic moc, asi jak jsem všude četla jen pozitivní recenze, měla jsem od ní fakt velká očekávání a žádné wau se teda u mě nekonalo. Neříkám, že je špatná, nebo že některé produkty mi nevyhovovaly, ale za tu cenu jsem čekala víc. Tak jsem na doporučení kamarádky začala používat NipFab a u ní jsem zůstala vlastně asi dva roky a byla super, ale pak jsem objevila Iuvenio a chtěla jsem zkusit, protože je česká a já ráda podporují české výrobky, no a po vyzkoušení bylo rozhodnuto, je to dokonalost a naprosto jí miluju, kombinuji ještě se značkou Codex Labs a ta je taky top, nikdy jsem neměla lepší pleť, takže za mě rozhodně doporučuju. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41182
21.3.25 21:18

Holky a zkušenost s Havlikovou Aphothekou nebo PravaJá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
24.3.25 09:17
@Keyllah píše: Více

Od Havlíka jsem měl kdysi nějaké 2 krémy, první vysušoval, na druhý jsem měl alergii.
Jeden byl na citlivou pokožku, druhý na suchou, oba dělaly pravý opak.

Tu druhou značku neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
24.3.25 09:36

Já se připichuju, jestli někdo používáte kosmetiku Canneff. Recenze má dobré, tak jestli to zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí