Pediatrie Praha

150
23.5.05 10:18

PEDIATER PRAHA-poradte prosim

Ahojte mamulky,
prosim o radu.Mam 2 tyzdne do porodu a hladam nejakeho dobreho pediatra (ak by to bol nejaky, ktory sa aspon trosku zaobera homeopatikami tak o to lepsie :wink:) Byvame v Prahe na Proseku, tak zase aby nebol prilis od ruky, no to zase nie je uplne to najpodstatnejsie :)
Poradite :wink: ?
Veeeelmi dakujem!!!
PS:Nemate prosim niekto skusenost s DR.KANOVOVOU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
23.5.05 11:45

Nemyslíš dr Kavanovou? Má ordinaci na poliklinice Prosek…Podle mne je dobrá a pečlivá, v ordinaci se ještě střídá s jednou lékařkou protože má dlouhou ordinační dobu.Ta je taky fajn, ale pokud nejseš objednaná to znamená máš nemocné dítě tak se celkem dlouho čeká protože mají celkem hodně dětí..cca hodinu někdy déle a někdy míň..ALE co mě vadí nejvíce že nechávají čekat i nemocné kojence, ty by podle mě měly mít přednost..Klára naštěstí mockrát nemocná nebyla tak to šlo. Na poradnu objednává a to je pak rychlé..
Tak snad je to ona, jsem z Proseka a moc na výběr tu není..
Pavla a Klárka 13 měsíců

• Citovat
  • Upravit
150
23.5.05 12:39

Ano, ano Dr. Kavanovou som mala na mysli :)
Dik ze si sa podelila o skusenosti. To cakanie nic moc :cry: No vzdy sa nieco najde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.5.05 19:44

Taky chodime k Dr. Marikove. Mam jen dobrou zkusenost, na deti je hodna a sestricka ma poradnu skvele zorganizovanou, vubec se neceka. Jak je to pri nemoci jsme zatim, nastesti, nemela prilezitost zjistit. Jinak mam pocit, ze nedavaji moc informaci o vyzive, ale to jsem si zjistila jinde, tak mi to nevadi.
Misa a Anicka (skoro rok)

• Citovat
  • Upravit
278
24.5.05 12:33

Ahoj Ayrinka
my bydlíme na Vysočanech a chodíme do polikliniky k Dr. Fricové - ta je homeopatiky snad vyhlášená :) taky tu je ještě možnost Dr.Nejepínské a nějakého Doktora-chlapa, jméno ale nevím. Jsme spokojeni, i když to čekání mě taky někdy štvalo (ono to je ale snad všude) Jo a Nejepínská objednává na hodiny a ty dodržují.

přejeme Krásné a zdravé miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.5.05 18:04

A nevies prosim ci pani Dr. Nejepinska tiez pracuje s homeopatikami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
25.5.05 17:31

to bohužel nevím, ale všichni si ji dosud chválí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
30.5.05 12:51

A nejake tipy na pediatricku Mudr. Horovou a Mudr. Kozikovou nahodou nemate? U Dr. Horovej som bola, no tazko posudit, podla tych piatich minut :?
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky