Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte mamulky,
prosim o radu.Mam 2 tyzdne do porodu a hladam nejakeho dobreho pediatra (ak by to bol nejaky, ktory sa aspon trosku zaobera homeopatikami tak o to lepsie
) Byvame v Prahe na Proseku, tak zase aby nebol prilis od ruky, no to zase nie je uplne to najpodstatnejsie ![]()
Poradite
?
Veeeelmi dakujem!!!
PS:Nemate prosim niekto skusenost s DR.KANOVOVOU?
Nemyslíš dr Kavanovou? Má ordinaci na poliklinice Prosek…Podle mne je dobrá a pečlivá, v ordinaci se ještě střídá s jednou lékařkou protože má dlouhou ordinační dobu.Ta je taky fajn, ale pokud nejseš objednaná to znamená máš nemocné dítě tak se celkem dlouho čeká protože mají celkem hodně dětí..cca hodinu někdy déle a někdy míň..ALE co mě vadí nejvíce že nechávají čekat i nemocné kojence, ty by podle mě měly mít přednost..Klára naštěstí mockrát nemocná nebyla tak to šlo. Na poradnu objednává a to je pak rychlé..
Tak snad je to ona, jsem z Proseka a moc na výběr tu není..
Pavla a Klárka 13 měsíců
Ano, ano Dr. Kavanovou som mala na mysli ![]()
Dik ze si sa podelila o skusenosti. To cakanie nic moc
No vzdy sa nieco najde…
Taky chodime k Dr. Marikove. Mam jen dobrou zkusenost, na deti je hodna a sestricka ma poradnu skvele zorganizovanou, vubec se neceka. Jak je to pri nemoci jsme zatim, nastesti, nemela prilezitost zjistit. Jinak mam pocit, ze nedavaji moc informaci o vyzive, ale to jsem si zjistila jinde, tak mi to nevadi.
Misa a Anicka (skoro rok)
Ahoj Ayrinka
my bydlíme na Vysočanech a chodíme do polikliniky k Dr. Fricové - ta je homeopatiky snad vyhlášená
taky tu je ještě možnost Dr.Nejepínské a nějakého Doktora-chlapa, jméno ale nevím. Jsme spokojeni, i když to čekání mě taky někdy štvalo (ono to je ale snad všude) Jo a Nejepínská objednává na hodiny a ty dodržují.
přejeme Krásné a zdravé miminko
A nevies prosim ci pani Dr. Nejepinska tiez pracuje s homeopatikami?
A nejake tipy na pediatricku Mudr. Horovou a Mudr. Kozikovou nahodou nemate? U Dr. Horovej som bola, no tazko posudit, podla tych piatich minut ![]()
Diky