Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky navštěvujete někdo ordinaci Mudr. Evy Kočičkové v Kostelci u Zlína? Ráda bych znala Vaše názory na paní doktorku. Převzala ordinaci po Mudr. Jaroslavě Jandíkové. Budu ráda za jakýkoliv názor.
@alinka01 já k ní chodím s dcerou a jsem spokojená, čekáme mimi a změnu nechystáme. Má to tam nové, příjemná je i sestřička ![]()
Děkuju za odpověď
já jsem právě slyšela, že od paní doktorky spousta maminek s dětmi odešla.
Dobrý den,
nejsem spokojena, její diagnozy jsou velmi obecné, vždy je to počkáme 3 dny pak se uvidí řekne vám x možností, to tam ani nemusím chodit, mudr jandíková vždy na 90 % diagnozu řekla. A ještě jedna věc paní doktorka nechce dávat karty k odborníkům, bojí se aby jí neodcházeli děti, nejsou to jen mé zkušenosti, ale i jiných maminek co bydlíme ve štípě. a ještě malá perlička, v ordinaci nemůžete kašlat, co kdyby se tam roznesly bacily. Mám u paní doktorky 2 děti již větší a se synem bylo hodně problémů byl hodně nemocný ve věku 8-10 let. ale nedokážu si představit jak budu s dětmi jezdit do zlína, když mám doktora kousek, jste takzvaně v pasti, začarovaný kruh.
pokud můžete napiště prosím svůj názor.
RE. Chodím k paní doktorce s dcerou, karty dostanu na požádání, problémy vyřeší, oceňuji i systém kontrol, prostředí a přístup. jezdíme až ze Zlína a nebudeme nic měnit naopak paní doktorku doporučuji i známým.
tata
Je neosobní, chladná a arogantní. Absolutně bezcitná a sebestředná. Odešla jsem od ní, protože jsem se někým takovým ještě nesetkala. Povýšené jednání mě dost vadilo, hlavně pokud jde o dítě.
Taky bych se od ní chtěla něco dozvědět?
Protože chodím tam s dcerkou a pokáždé tam má prázdnou čekárnu? To jsem ještě u žádné dětské doktorky nezažila? Jako nevím, příjde mi poctivá žena. Velice jemná k miminkům. Ale přijde mi taková jakoby nejistá?
a ještě jedna věc by mě zajímala : Jaktože už tam není ta velice hodna a ochotná sestřička?
To mě mrzí, že už tam není…
@Pipiii sestřička je jiná a snad se ta první brzy vrátí, byla strašně fajn. Nám doktorka vyšla vždy vstříc a jsme max spokojeni. Má to tam dost rozdělené, zvlášť mimča, nemocné děti a zvlášť kontroly, očkování, prev. prohlídky tak možná proto se moc neplní čekárna. ![]()
@Lussy23 : Děkuji za odpověď a Váš názor
Nooo, pochybuji, že se sestřička nrátí
Tam ta sestricka mela na nastence svuj profil a už tam není od té doby, co tam je ta nová. Jako ta nová není špatná, ale nijak se nevyjadřuje. Tož nevím nooo
@lenka : A Vám taky
Máte zprávičku.,
Mudr. Evě Kočičkové se rozhodlo město neprodloužit pronájem prostor pro ordinaci. Smutné na tom je to, že místo paní doktorky tam prý žádná jiná doktorka nebude. Mají údajně s prostory jiné záměry. Mě osobně tady ta informace naštvala. Jsem zvědavá, kde v případě této situace bude chodit můj syn k lékaři(v případě, že po paní doktorce zůstane xxx dětí? a bude problém najít poblíž pediatra). Proto má paní doktorka v ordinaci petici za zachování pediatrické péče. Kdo nechce hledat nového pediatra, tak ji podepište. Případně pište komentáře
Noo, taky už to vim
Paní doktorka psala smsku, že pro zachování ordinace, je tam petice na podpisy. Já nevím, ale já to tam určitě půjdu podepsat. taky nechci hledat někde po zlíně doktora pro mou dcerku. Celkem mě to mrzí. Nejsme tam ani půl roku a už tohle?
Zítra tam chci sjet a prostě to podepíšu. Na jednu stranu když se zamyslím, tak pí. doktorka se k nám chovala vždy hezky, aj nám poradila, když jsme si s něčím nevěděli rady. Hned po příchodu z porodnice k nám dojela domů a v pohodě. Je strašně jemná k miminkům… Nevím no… Chci aby tam zůstala, mám to kousek od Velíkové.
Já ji už podepsala. Navíc dojíždí i do kašavy, kde má poradnu pro miminka a ta by tady taky chyběla.
Taky mi přišla sms a pokud ordinaci zruší tak bude pro nás jakýkoli jiný pediatr od ruky, asi jak u Alinky (znám tě od vidění) ![]()