Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jéé, holčička, to je krásný.. Já taky byla na amniu a tak jsme o Adině taky věděli, manža chtěl kluka, ale jsme teď rádi, že ji máme ![]()
No, vyzkoušej to auto, koukala jsem na fotky, co poslala Sisinka a na její odkaz na MMB, kde je vyfocený GT3 složený v autě a opravdu to moc malé není, ale to i Slalom, chce to ozkoušet, pak bys musela pátrat dál..Chápu, že si to chceš s druhým mimi užít, taky se na to těším a držím palce, pak písni, jak jsi dopadla ![]()
Ahoj maminky, nevíte někdo, kolik váží kočárek Peg perégo AT4? Mě se moc líbí.
Děkuji za odpovědi…
Váží hodně, koukej po verzi s aretovacími koly, je i verze s pevnými… Mám doma obě a ta aretovací kolečka opravdu hodně pomohou. Pokud budeš opravdu po nějakém koukat, doporučuju osobní odběr a důkladně prohlédnout, ty potahy na něm nejsou nic moc
Přecijen je to už cca 6 let starý kočár.
Ahoj já mám GT3, vozím v něm malou od zimy a je to super. Nemusíš se bát že je nestabilní, spíš se s ním musí naučit člověk jezdit…ale to máme problém spíš my starší maminy protože jsme zvyklé na původní kočárky s nepohyblivými koly. Je to teda velký kočár, celkem problém do auta, ale to jen na délku jinak když se složí tak na výšku super. Dávám ho do auta tak 3× týdně(bydlíme na vesnici),váhově je těžší, ale zas se s ním dobře manipuluje a nemám s tím problém. Doporučuju ti ale vzít auto a požádat na prodejně(my to zkoušeli v Malvíku)že to chceš do auta dát. Má to totiž předsunuté kolečko které se nesklápí pod sebe. Nám se třeba do C4 nevlezl a museli jsme koupit KIU sorento…stejně bylo v plánu, jen dřív. Jinak je to vymakaný kočár, všechno je dělané tak aby to ženská jednou rukou zvládla. A je sice dražší, ale já si našla na internetu nejlevnější a mám ho za 16.500,Ale ve výbavě je všechno, nemusíš nic dokupovat. I nánožník na zimu.
@Hanule píše:
Váží hodně, koukej po verzi s aretovacími koly, je i verze s pevnými… Mám doma obě a ta aretovací kolečka opravdu hodně pomohou. Pokud budeš opravdu po nějakém koukat, doporučuju osobní odběr a důkladně prohlédnout, ty potahy na něm nejsou nic mocPřecijen je to už cca 6 let starý kočár.
Myslíš, že je podobný kočárku I´COO? Ten má 20kg. Mě se zdají skoro stejné - typem a výbavou.
@Janettka14 píše:
Jo a sporťák jde do úplného lehu což jde málokterý sporťák.
Jo jo, sporťák nám jde taky do lehu. Já mám Dorjan a jsem spokojená, jen mám strach, až bude malá stoupat a bude v něm rajtovat, ať se s ní nepřevhne, tak jsem začala přemýšlet nad takovouhle čtyřkolkou. Ale nechci se vzdát pohyblivých kol… No třeba to řeším zbytečně a zjistím že i ten náš je v pohodě…