Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobry den,
premyslim o koupi sportaku Peg Perego Book, ale teda tech BOOKu je tolik, ze se v tom vubec nevyznam a nevim ktery vybrat!
Najde se tu, prosim, nejaka znalkyne tohoto kocarku, ktera mi rekne, jaky je mezi nima rozdil? Completo, clasico, plus, modular a buh vi co jeste.
Je jeden z nich odpruzeny?
Vsechny podle me, vypadaji vzhledove stejne. Je tam rozdil jen ve vybave?
Poradite prosim?
Dekuju ![]()
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...@kar-maa záleží do jakého terénu ho potřebuješ. Já měla tříkolku GT3, ale zároveň i další podvozek, který jsem vozila v autě (na nákupy, k mudr a pod.,) Switch Easy Drive, teď jsem koupila pro 2 leťáka Pliko Mini 2015.
PP má úžasnou výhodu - na jakýkoliv podvozek pasují veškeré korby (resp. většina). Takže když jsem měla korbu Navetta XL (velmi prostorná), tak jsem jí doma vozila na GT3, ale pasovala také na ten podvozek v autě, stejně tak vajíčko od PP. Kočárky PP jsou podle mě jedny z nejlepších a také nejpraktičtějších. Manipulace až primitivně jednoduchá, jsou lehké (kromě té GT3), skladné a variabilní. Baví mě spousta vychytávek. Cenově jsou takový ten rozumný střed. Ale záleží jaké máš preference ![]()
@neila Dekuju, mne jde spis o typ Book.
GT3 je vylozene terenni kocarek a taky je podle toho tezky.
A golfky - Plico nechci.
Ale dekuju.
@kar-maa jj,jen jsem ti psala ten rozdíl. Booku je podobny ten Switch Easy Drive. Jinak úplne nejlepsi je zajit si nekam do prodejny a sahnout jak padne do ruky a jak je ovladatelny, nebo vysoky (pro manzela byla akorat jen ta gt3 treba)
tak preji dobry vyber ![]()