Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý večer maminky, mam takovy problem, zjistili jsme, ze když je syn v sedu v tomto kocarku a přitáhne se za madlo, je schopen cely se k madlu predklonit, mysleno tak, ze se predkloni včetně zadicek, které jsou prikurtovany ramennimy popruhy, proste, hýbe se s nim do predklonu cela zadova cast kočárku. Nemáte někdo podobnou zkušenost, nezdá se mi to normální, ani bezpečně. Kočárek je mesic starý ![]()
Máte zkušenost s Valco Baby Latitude?
Přidejte zkušenost s Valco Baby LatitudeStejnou zkušenost mám od všech kočárků, co mají polohování zad na pásy a myslím, že to stejné bude i u zipových polohování. A přijde mi to logické
jak by to drželo v té poloze?
Edit: konkrétně Britax, Cam Flip, Quinny Speedi.
@Kacova myslim,ze u techto kocarku to tak je… i kamaradce, kdyz je holcicka prikurtovana a zvedne se, tak se zvedne i zadova operka. Treba u britaxu me to taky dela… kdyz je syn prikurtovany i za raminka a zvedne se, zvedne se i zadova operka
Spis se mi to zda divné, než nebezpečné a nenapadlo me, ze to tak bude, zatim náš malý jezdil v maxi cosi mura 4, takže polohování zadicek bylo „na pevno“, proto me to zarazilo, ale moc děkuji za rychle odpovědi, aspoň uz jsem klidnější ![]()