Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravim, v obchode jsem si vyhlidla moc pekny sportak zn. Monza street 2015 nemate s nim nektera zkusenost? Prisel my stabilni prostorny a cenovedostupny…diky za kazdy nazor ![]()
Ahoj. Ja ti neporadim, ale zase bych rada radu od tebe, v jakem obchode si ho videla? Rada bych vymenila soucasny kocarek a hledam nejaky sportak. Ale nemuzu najit v praze kde ho maji na prodejne. Predem ti moc dekuju.
Holky mám Monza street asi měsíc, a jsem moc spokojena je super lehký, skladny, parádně se s ním jezdí:) mohu jen doporučit!!
Dneska jsme ho byla okoukmout v krámu a vypadá super jsem nadšena
po Vánocích kupuji ![]()
Včera jsme byla okouknout par kočárku Valco, Britax a Monzu, musím říct ze Monza vyhrála na plné čáře! tak po novém roce do ni půjdu
Britax a Valco taky plastové nic moc a váha stejna ![]()
Ahoj, taky po něm koukám a zajímalo by mě, jestli je košík dobře přístupný a taky jestli je brzda řešená nějak rozumně, aby do ní člověk nekopal? A je aspoň trochu pevný? Myslím tím, jestli to není úplné chrastítko ![]()
Prosím o názor. kdo ho máte, nebo jste ho aspoň viděly naživo… moc díky!
Chrastitko to není a brzda mi nevadila zkoušela jsme teda zatím v obchodě. jako chrastitko mi přišel Britax a Valco tohle je pěkný kočárek! ![]()
Zdravím holky, můžu poprosit teda o vaše zkušenosti? Chci si ho taky pořídit a zajímá mě jak se vám s ním jezdí a tak a zda splnil očekávání ![]()
Ahoj všem. Chtěla bych se zeptat jestli někdo máte tento kočárek jak velký je po složení? Díky ![]()
Rozměry kočárku:
výška: 105 cm, délka: 115 cm, šířka: 43,5 cm
Rozměry složeného kočárku:
výška: 40 cm, délka: 96 cm, šířka: 59 cm
Hmotnost kočárku: 8,2 kG
Dneska jsme ho objednala čekám každým dnem ze dorazí
Maji na nej akci o 20% levněji ![]()
Vypadá dobře, taky by me zajímal kdo má s kočárem zkusenosti
@Natkaj píše:Dneska jsme ho objednala čekám každým dnem ze dorazíMaji na nej akci o 20% levněji
Kde jste prosím kočáre objednávala se slevou 20%? Také ho chceme tento týden objednávat. Děkuji za info.