Kočárek Monza Street

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
30.1.16 23:01

@Natkaj super :) Právě a když už ho na heuréce někdo má, tak pořádnou recenzi nehodí…Kdybych aspoň měla možnost ho vyzkoušet, ale nepotáhnu se kvůli tomu přes půlku republiky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
31.1.16 10:18

V Babiez mají různé povrchy na vyzkoušení jízdy s kočárkem-projela jsem jak Monzou, tak i Valcem a Monza byla tak o 30% lepší-ale když jsem přidala nafukovačky, tak to bylo nesrovnatelné. Tak když do kočárku půjdu, tak jedině s nafukovačkama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.1.16 12:19

@Natkaj Pěkný den, konečně někdo, kdo má Monzu street doma :potlesk:. Mohla bych se prosím zeptat na šířku sezení a do jakého úhlu ( zhruba) jde to sezení? Mooc se mi kočárek libi :palec:. Děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
31.1.16 12:24

Na kolik Vás prosím vyšel, v Babiez ho mají se stříšku za 4.500,–-. Není ěkde levněji, nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
31.1.16 12:41

@RenčaSV detske-kocarky.cz ho mají i se stříškou za 4000,– Levnějc ho neseženete:) Tak ho asi budu kupovat, ještě se rozhoduju mezi 4baby Atomic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
31.1.16 12:58

V babiez bez akce vyjde kocarek draho ja ho kupovala i s nafukovackama a stal 5400kč měli 20% slevu :) šířka sedáku je 33cm, sezení nejde do úplného sedu uhel těžko říct ale dcerka nema problém se opřít ale stejne většinou se drží madla a kouká na všechny strany :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
5.2.16 10:18

Pěkný den, také kočárek street okouzlil a zítra nebo v neděli si pro něj jedem, ale chtěla jsem se zeptat jde úplně do lehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.2.16 13:57

Monza Street

Holky, to jste pořád opravdu tak nadšené? Já jsem po dvou dnech ježdění hodně z kočárku zklamaná:-( Nejraději bych ho vrátila…:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.2.16 14:03

@RenčaSV my nakonec koupili jinej, rozhodnul přítel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.2.16 14:29

To se nedivím, můj přítel prohlásil, že je to shit hned jak jsme ho vyndali z krabice, bohužel, já dala na kladné recenze holek, co ho mají. Mohu se zeptat, jaký kočárek jste nakonec pořídili místo tohoto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
6.2.16 14:48

Tak ja ho mam uz měsíc a jsme spokojena mam k němu nafukovací kolečka a za nas super! Co Vas zklamalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.2.16 15:28
@Natkaj píše:
Tak ja ho mam uz měsíc a jsme spokojena mam k němu nafukovací kolečka a za nas super! Co Vas zklamalo?

Polohávání zádíček je strašně komplikovaný, upínání do pětibodového pásu je operace na několik minut, fusak sjíždí a i když zabrzdím, tak do kočárku stačí trošku zatlačit a jede. Jediné klady jsou opravdu lehkost a skladnost. Jo a při menší nerovnosti chodníku se zapíchnu předníma kolečkama, poprvé jsem malou málem vyklopila:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.2.16 15:51

@RenčaSV 4Baby Atomic. Mám ho teprve odvčera, ale musim říct, že polohování zádíček je taky masakr :D Do lehu dobrý, zpátky to je na dlouho, je to na pásek. Ovládá se dobře, je lehkej, ale víc říct zatim nemůžu. A jelikož má pěnový kola, na kamenitou cestu to fakt není, málem jsem ho vyklopila :D Ale to by člověk musel dát tak 10 000,aby měl kočár,,bez chyb´´.Ale male už chodí, jen venku toho moc nenašlape, takže mě to stačí. Jinak je celej dost vypolstrovanej a prostornej, malej tam byl spokojenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
7.2.16 12:13

Tak nevím, ja mam dva fusaky elodie detail a lodger a nemůžu si stěžovat drží perfektně, a brzdí taky super, ja nej nedám dopustit, jsme s nim spokojena :) Ale tak každému vyhovuje neco jiného :) A polohovani zádicek ma stejne jako Britax a Valco, a u nas zase tak často se do lehu nedává. ja jak nechtěla aby to mělo nafukovací kolečka ty penové kolečka jsou fakt strašný u všech kočárku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.16 13:35
@RenčaSV píše:
Na kolik Vás prosím vyšel, v Babiez ho mají se stříšku za 4.500,–-. Není ěkde levněji, nevíte?

já ho mám za 4000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4