Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Natkaj super
Právě a když už ho na heuréce někdo má, tak pořádnou recenzi nehodí…Kdybych aspoň měla možnost ho vyzkoušet, ale nepotáhnu se kvůli tomu přes půlku republiky ![]()
V Babiez mají různé povrchy na vyzkoušení jízdy s kočárkem-projela jsem jak Monzou, tak i Valcem a Monza byla tak o 30% lepší-ale když jsem přidala nafukovačky, tak to bylo nesrovnatelné. Tak když do kočárku půjdu, tak jedině s nafukovačkama ![]()
@Natkaj Pěkný den, konečně někdo, kdo má Monzu street doma
. Mohla bych se prosím zeptat na šířku sezení a do jakého úhlu ( zhruba) jde to sezení? Mooc se mi kočárek libi
. Děkuji za radu
Na kolik Vás prosím vyšel, v Babiez ho mají se stříšku za 4.500,–-. Není ěkde levněji, nevíte?
@RenčaSV detske-kocarky.cz ho mají i se stříškou za 4000,– Levnějc ho neseženete:) Tak ho asi budu kupovat, ještě se rozhoduju mezi 4baby Atomic
V babiez bez akce vyjde kocarek draho ja ho kupovala i s nafukovackama a stal 5400kč měli 20% slevu
šířka sedáku je 33cm, sezení nejde do úplného sedu uhel těžko říct ale dcerka nema problém se opřít ale stejne většinou se drží madla a kouká na všechny strany ![]()
Pěkný den, také kočárek street okouzlil a zítra nebo v neděli si pro něj jedem, ale chtěla jsem se zeptat jde úplně do lehu?
Holky, to jste pořád opravdu tak nadšené? Já jsem po dvou dnech ježdění hodně z kočárku zklamaná:-( Nejraději bych ho vrátila…:-/
To se nedivím, můj přítel prohlásil, že je to shit hned jak jsme ho vyndali z krabice, bohužel, já dala na kladné recenze holek, co ho mají. Mohu se zeptat, jaký kočárek jste nakonec pořídili místo tohoto?
Tak ja ho mam uz měsíc a jsme spokojena mam k němu nafukovací kolečka a za nas super! Co Vas zklamalo?
@Natkaj píše:
Tak ja ho mam uz měsíc a jsme spokojena mam k němu nafukovací kolečka a za nas super! Co Vas zklamalo?
Polohávání zádíček je strašně komplikovaný, upínání do pětibodového pásu je operace na několik minut, fusak sjíždí a i když zabrzdím, tak do kočárku stačí trošku zatlačit a jede. Jediné klady jsou opravdu lehkost a skladnost. Jo a při menší nerovnosti chodníku se zapíchnu předníma kolečkama, poprvé jsem malou málem vyklopila:-(
@RenčaSV 4Baby Atomic. Mám ho teprve odvčera, ale musim říct, že polohování zádíček je taky masakr
Do lehu dobrý, zpátky to je na dlouho, je to na pásek. Ovládá se dobře, je lehkej, ale víc říct zatim nemůžu. A jelikož má pěnový kola, na kamenitou cestu to fakt není, málem jsem ho vyklopila
Ale to by člověk musel dát tak 10 000,aby měl kočár,,bez chyb´´.Ale male už chodí, jen venku toho moc nenašlape, takže mě to stačí. Jinak je celej dost vypolstrovanej a prostornej, malej tam byl spokojenej
Tak nevím, ja mam dva fusaky elodie detail a lodger a nemůžu si stěžovat drží perfektně, a brzdí taky super, ja nej nedám dopustit, jsme s nim spokojena
Ale tak každému vyhovuje neco jiného
A polohovani zádicek ma stejne jako Britax a Valco, a u nas zase tak často se do lehu nedává. ja jak nechtěla aby to mělo nafukovací kolečka ty penové kolečka jsou fakt strašný u všech kočárku…
@RenčaSV píše:
Na kolik Vás prosím vyšel, v Babiez ho mají se stříšku za 4.500,–-. Není ěkde levněji, nevíte?
já ho mám za 4000