Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ja jsem taky stále spokojena mam ho přes tri měsíce, a malou jsem tedy jeste nevyklopila:)) fusak mam Elodie details a taky mi z toho nepadá.. Nemam jeste kolečka nefukovaci zvladam to v pohode po městě i s těmi co tam jsou, ale na větší terén si poridim nafukovací. Za mne pořad jen plus, hlavně to jak je lehounky skladny ![]()
@moneria souhlasím taky jsme opravdu spokojena a za ty peníze super
@moneria píše:
Ja jsem taky stále spokojena mam ho přes tri měsíce, a malou jsem tedy jeste nevyklopila:)) fusak mam Elodie details a taky mi z toho nepadá.. Nemam jeste kolečka nefukovaci zvladam to v pohode po městě i s těmi co tam jsou, ale na větší terén si poridim nafukovací. Za mne pořad jen plus, hlavně to jak je lehounky skladny
Mmmm @moneria
@Natkaj Tak to pak rozumím, že jste mi ho chtěla prodat na Kočárkománii za 4.900,–- ![]()
ano ale vč nafukovacích koleček ty se podívejte kolik stojí, ne samotný kocarekCelkem i s nafukovacíma kolečkama me stal 5700kč
@RenčaSV píše:
@Natkaj Tak to pak rozumím, že jste mi ho chtěla prodat na Kočárkománii za 4.900,–-
Tak dámy i já jsem hrdou majitelkou kočárku včera jsem si ho dovezla a jsem z něj unešená…kolečka budu muset koupit nafukovačky bydlíme na vesnici a dnes jsem jela do obchodu sice dobrý ale s nafukovačkami to půjde líp. koupila jsem ho za 4590.
@RenčaSV jen k té ceně pokud vám paní nabízela i s nafukovačkami tak bych ho za 4900 brala všemi deseti
to je moooooc pěkná cena škoda že jsem o tom nevěděla
jak jsem psala výše včera jsem ho kupovala nový za 4590 a to nemám nafukovací kola ![]()
@Kebinka Spíš jde o to, že když je tak super, že není důvod prodávat… Já teda nevím, kde jezdíte Vy, ale sebemenší nerovnost chodníku..a je zádrhel… Asi jsem čekala od kočárku víc, než jenom lehkou imitaci kočárku…
Kocarek jsem chtěla prodat z důvodu ze po složení zabral hodně místa v kufru ( oproti quinny zapp, ale zappky jsou bohužel opravdu tak do nákupního centra) ale nakonec jsme rada ze jsme si kocarek nechala, ja na vesnici projela i bez nafukovacek vše a docela obstojně ( žádný zádrhel nic ) ale nafukovací kolečka jsou mnohem komfortnější jak pro malou tak pro me ![]()
@Natkaj Tak pak musí být chyba ve mně, já jsem z něj opravdu zklamaná a to jsem se na kočárek tak těšila… Předtím jsme měli ABC Design Turbo S4F a to je opravdu stabilní komfortní kočárek pro dítko, jen je opravdu hodně těžký a proto jsem chtěla něco lehkého pro 14 měs holčičku, která už hodně chodí sama…
@Natkaj jo tak já taky dnes projela krásně i u našich a tam jsou nerovnosti a bylo to bez problémů ale i na chodník v pohodě…ale jak píšete pro komfort malé chci nafukovačky
zabere hodně místa
musím se smát pro nás přijde pidi o proti gt ![]()
@RenčaSV tak každý má jiné představy o kočárku a každé sedí něco jiného…za mě jsem spokojená a i manžel si chválil že je super a to je důležité že vyhovuje nám a malé…já z něj měla strach pač jsme meli peg perego gt3 a to je kočár ale i tak jsem spokojená a nelituji prodeje a koupě tohoto…
@Kebinka přesne mate pravdu oproti maxi cosi mura 4 co jsem mela je tenhle opravdu skladny a menší, a manžel je taky spokojený a projedu s nim vsechno
Ja mela vždy nafukovacky a tomu se žádná pěnová kolečka nevyrovnají!
A jakou mate barvu?
@Natkaj ano já měla taky nafukovačky na všech kočárech a jsou super takže ty já chci určitě…pošlu vám fotečku
mám tu canvas metal ty neoprenové se mi líbí ta růžová ale ten materiál se mi moc nelíbí a měla bych strach že se hned zničí.
@Kebinka tak to mame úplně stejný
Ten neopren mi taky vadil a chyběla mi na te stříšce ta kapsa je hodně praktická pro me
Ten nanoznik vypadá skvěle ![]()
@Natkaj ano ta kapsa je dobrá jsem zvykla z gt na ledvinku co byla u toho origoš a tady mě chybí ale je tam ta kapsa tak aspoň tak. no nánožník jsem chtěla ale když mi v obchodě nabídla paní jen univerzální tak jsem raději nic nechtěla
do toho jsem se zamilovala tak jsem koupila ten ještě musím k tomu tašku
jsem fakt blázen na holky jsem to tak neřešila ale na třetí to řeším
líbí se mi ještě ta červená střecha
Vypadá fakt moc dobre!!! Tasku taky zvažuji moc se mi líbí, budu muset jeste vybrat barvu
Červená se mi taky líbila ale nikde jsme ji neviděla na živo ![]()