Kočárek Monza Street

Napsat příspěvek
Velikost písma:
144
30.1.16 10:12

@taomi Taky jsem kvůli tomu jela do Letňan. Je škoda, že ho mají tak málo… Jinak Sand vypadal moc dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
30.1.16 10:14

@Týna S ano mam canavas metal ano striska a polstrovani je ve stejne barvě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.1.16 10:16

@Týna S Jak prosím vypadá v reálu ta béžová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
30.1.16 10:47

@taomi jako písek :-) není do šediva, jako se zdá na fotkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.1.16 10:55

@Natkaj Vypadá dost dobře :) Jaká je spokojenost a jak moc do lehu/sedu se dá dát? A nožičky jdou jak moc nastavit? Můžu Vás poprosit, jestli mi změříte délku vnitřku včetně polohovací podnožky a dolů k plastu? U nás nevim, jestli bychom pořizovali kolečka, malýmu je 17 měsíců, tak by možná stačily tyhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.1.16 10:55

@Týna S mě se na fotkách právě že moc líbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
30.1.16 11:12

Uložím děti a změřím :) jiní tady jsou fotky uplne do sedu nejde ale dceři to nejak nevadí, a nozicku jdou takto :)nám to uplne stačí dcerka v kočárku moc nespí, spis jsme to chtěla kdzy mi tam usne at ma trochu pohodlí… Jinak do kočárku se vesla i naše 4,5 léta nutné ho potřebovala vyzkoušet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
30.1.16 15:36

S tím sezením je to zvláštní, Mareček se za žádnou cenu opřít nechtěl. Pouze tam seděl a držel se madla a za zádíčkama měl tak 10 cm. Tudíž do úplného sedu to nejde. Nevím jak je to u ostatních kočárků, ale pro dítě které nesedí na 100% samo to asi nebude nejvhodnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.1.16 16:19

Tak to náš případ není, takže tohle řešit nemusim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ehh
58
30.1.16 18:32
@Miminkakočarky píše:
Polohovaní nožíček tam je

Ale malý, ne uplne do rovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.1.16 20:17

@Natkaj Můžu se ještě zeptat na váhu? Všude píšou něco jinýho :D Teď už Vám dám pokoj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
30.1.16 21:59

No váha přesn nevím ale řekla bych ze cca 8kg je lehký :) Jinak to ze nejde do úplného sedu, nám nejak nevadí, a když jsem Koukala tak Britax ani Valco tak u nich to také neslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.1.16 22:25

@Natkaj moooc děkuji :) a ještě dotázek, jakou má brzdu? Na fotkách to nikde není ukázaný. Dnes mi odepsali z obchodu a že nánožník pasuje emitex, ale stejně to jsou šílený ceny :/ Jakoby k němu nemohli vyrábět i nánožníky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.1.16 22:27

@Natkaj a na to jsem se ještě chtěla zeptat, má odpružení? Vím, jsem otravná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
30.1.16 22:40

Nanoznik mam z maxi cosi mura 4, a myslim ze Pinike i Britax tam půjde taky :) me nanoznik sila na muru pani z mmb a stal me cca 400kč a je super! Ano v zadu ma odpružení a brzda je uprostred zadních koleček, ne v pohodě chapu to ja sháněla recenze kde se dalo a nikde nic :(
Jinak tady mas foto kde je vidět ta brzda :) a ještě jedna věc nákupní Kosik ma nosnost 4kg :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí