Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@taomi Taky jsem kvůli tomu jela do Letňan. Je škoda, že ho mají tak málo… Jinak Sand vypadal moc dobře ![]()
@Týna S ano mam canavas metal ano striska a polstrovani je ve stejne barvě ![]()
@Natkaj Vypadá dost dobře
Jaká je spokojenost a jak moc do lehu/sedu se dá dát? A nožičky jdou jak moc nastavit? Můžu Vás poprosit, jestli mi změříte délku vnitřku včetně polohovací podnožky a dolů k plastu? U nás nevim, jestli bychom pořizovali kolečka, malýmu je 17 měsíců, tak by možná stačily tyhle
Uložím děti a změřím
jiní tady jsou fotky uplne do sedu nejde ale dceři to nejak nevadí, a nozicku jdou takto
nám to uplne stačí dcerka v kočárku moc nespí, spis jsme to chtěla kdzy mi tam usne at ma trochu pohodlí… Jinak do kočárku se vesla i naše 4,5 léta nutné ho potřebovala vyzkoušet ![]()
S tím sezením je to zvláštní, Mareček se za žádnou cenu opřít nechtěl. Pouze tam seděl a držel se madla a za zádíčkama měl tak 10 cm. Tudíž do úplného sedu to nejde. Nevím jak je to u ostatních kočárků, ale pro dítě které nesedí na 100% samo to asi nebude nejvhodnější.
@Miminkakočarky píše:
Polohovaní nožíček tam je
Ale malý, ne uplne do rovna
@Natkaj Můžu se ještě zeptat na váhu? Všude píšou něco jinýho
Teď už Vám dám pokoj ![]()
No váha přesn nevím ale řekla bych ze cca 8kg je lehký
Jinak to ze nejde do úplného sedu, nám nejak nevadí, a když jsem Koukala tak Britax ani Valco tak u nich to také neslo.
@Natkaj moooc děkuji
a ještě dotázek, jakou má brzdu? Na fotkách to nikde není ukázaný. Dnes mi odepsali z obchodu a že nánožník pasuje emitex, ale stejně to jsou šílený ceny :/ Jakoby k němu nemohli vyrábět i nánožníky…
@Natkaj a na to jsem se ještě chtěla zeptat, má odpružení? Vím, jsem otravná ![]()
Nanoznik mam z maxi cosi mura 4, a myslim ze Pinike i Britax tam půjde taky
me nanoznik sila na muru pani z mmb a stal me cca 400kč a je super! Ano v zadu ma odpružení a brzda je uprostred zadních koleček, ne v pohodě chapu to ja sháněla recenze kde se dalo a nikde nic ![]()
Jinak tady mas foto kde je vidět ta brzda
a ještě jedna věc nákupní Kosik ma nosnost 4kg ![]()