Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Natkaj Já ani víc poloh pro své dítě nepotřebuji, buďto sedí, nebo leží a to během vteřiny, kdy dám ležící plochu zpět do sedu… žádné laborování s pásky. Navíc i polohování nožiček, jediné negativum vidím tu krátkou stříšku, tudíž neochrání před sluníčkem a že váží o 1 kg více než Monza už nevidím jako problém, můj kočárek měl 14,5 kg a neměla ani otáčecí kolečka, takže tohle je fakt prkotinka.-)
@Kebinka píše:
@RenčaSV za kolik by jste monzu prodala
Koupila jsem za 4.200,– a mám ho týden, bohužel už vrátit v zákonné lhůtě 14ti dnů prý nemohu, když jsem s ním vyjela ven, tak za 4000,–- včetně pošty.
Chtěla bych se zeptat můžu už používat sportak když nemam nanožnik je nato už počasí??
mám 11 měsicni dite
@Kebinka píše:
@Miminkakočarky pokud máte fusak co neprofoukne tak jo
ne to nemam ![]()
@Miminkakočarky aha tak to nevím, já bych nedala ale já to beru že je u nás fakt zima ve čtvrtek u nás nasněžilo takže máme fusak i nánožník ale jak píšu u nás je zima…
Na prodeti.cz prodávají za 3791,–.
https://www.prodeti.cz/…monza-street?…
@monika tran tak to vás asi zklamu ale 3791 je pouze kočár bez střechy
musíte připočítat střechu
@Natkaj jééééé já zapomněla mám ji doma ale nezkoušela jsem, až nakrmím ty hladové krky zkusím a pošlu foto
@monika tran jj já si také myslela že tak to je celé ale pak jsem četla dál a není ![]()