Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
A to vám nikomu nevadí to polohování zádíček? Dát zpátky do sedu je operace na několik minut.. u starého kočárku mi stačila jedna ruka a jenom zvednout ležící plochu do sedu… Tady s tím laboruju oběma rukama a je to makačka to stáhnout až do sedu těma camfourama…:-(
@RenčaSV jenže to budete mít asi u všech golfek.Jak jsem psala, nakonec jsme koupili 4baby Atomic a polohuje se taky pásky. Je to makačka, ale vim, že do lehu to budu dávat minimálně a podle mě je to jenom o zvyku
Jasně, hmm to si asi z těchto superodlehčených kočárků nevyberu… je to daň za jejich nízkou hmotnost a skladnost… zkusím si zvyknout, už mi ani nic jiného nezbývá..:-D
Právě, já jsem taky zvyklá, že zvednu a je to. Když mi přišel Atomic a viděla jsem pásek, málem to se mnou švihlo a do sedu to jde fakt špatně, trvá to
Ale hlavně, že mám kočár jenom 8,5 kilo ![]()
To polohovani mi opravdu nevadí a hlavně vím ze do lehu to budu dávat minimálně, bohužel tenhle patent polohovani ma většina lehkých a skladných kočárku, presne neco za neco…
@taomi Jak píšete, do lehu mi to nevadí, je to vteřina, ale za zpátky to mi tečou nervy a malá mi v kočáru usne skoro pokaždé, i když už jí je 14 měs. Asi zase opráším ten náš starý těžky sporťák…:-/ ![]()
@Natkaj já červenou viděla naživo je je krásná proto se mi líbí ![]()
@RenčaSV polohování mi nevadí malá není spící v kočárku a když usne tak je to minimálně takže toto fakt neřeším…ale každý má něco bohužel ![]()
@Kebinka píše:
@Natkaj ano já měla taky nafukovačky na všech kočárech a jsou super takže ty já chci určitě…pošlu vám fotečku
mám tu canvas metal ty neoprenové se mi líbí ta růžová ale ten materiál se mi moc nelíbí a měla bych strach že se hned zničí.
Mužu se zeptat to na ten kočarek nevím jak se jmenuje ale ma to na nozickach treba kdyz davate deku aby nesla vídět to jstesi dokupovala??
@Kebinka píše:[* *]
@Natkaj ano já měla taky nafukovačky na všech kočárech a jsou super takže ty já chci určitě…pošlu vám fotečku
mám tu canvas metal ty neoprenové se mi líbí ta růžová ale ten materiál se mi moc nelíbí a měla bych strach že se hned zničí.
@taomi píše:
Nánožník si musíte dokoupit, ten ke kočárku není
a poradite mi kde
Kde chcete
Tady na ten kočárek nánožník zatím nedělají, ale jaký Vám spíš poraděj holky, co ho už mají ![]()
@Miminkakočarky
myslíte nánožník…tak ten je od pinkie sedí perfektně a kupovala jsem ho v Pardubicích v Baby centru…na tento kočárek nánožník nemají bohužel, ale mě to nevadí já jsem spokojená že mám tento protože jsem se do něj zamilovala ![]()
Holky, mohla by jste mi některá vyfotit jak hodně do sedu Vám kočáre jde? Mně přijde, že i když to vytáhnu popruhy do max. polohy, tak je to pořád hodně do lehu a s fusakem mi tam malá pořád leží a sjíždí. I kamarádka, co má Britax B-Motion to má přeci jen do sedu více kolmé a říkala, že to musí jít ještě více zvednout, ale nevím jak. Dneska jsem malou celou procházku pořád vytahovala, ptž mi stále sjížděla dolů a vůbec neseděla…:-(