Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky,
už asi dva měsíce vybírám kočár a nemůžu vybrat, nakonec se mi velmi zalíbil peg perego, jen nevím který vybrat. Chci se dostat na nejnižší možnou finanční hranici ale mít skvělý kočár. Takže mě moc zajímá jak moc využíváte nánožník, jak je to se spojenou rukojetí (od které budu muset asi upustit)
Takže rozhoduju mezi pliko p3 clasico a completo, taky nemusí být špatný pliko little. Fakt potřebuju poradit. Chtěla bych v barvě mint, tudíž aria jde z kola ven i když vypadá moc hezky (aspoň na fotce).
Už jen dodám, že to chci na denní ježdění pro desíti a půl měsíčního prcka. Ještě taková drobnost, nevíte jestli na tento kočár pasuje univerzální pláštěnka jako na sporťák?
Omlouvám se zy dlouhý dotaz, ale už se v tom plácám dlouho a již založené diskuze mi moc nepomohly.
Díky všem Kitten
Ahoj.
Plácala sem se v tom taky dost dlouho a myslím,že o peregách mám snad všechno přečtené a shlédla jsem je snad všechny.Šla jsem do Plika clasic a dokupovala univerzální nánožník,protože do originálu se mi už nevejde a taky univerzální pláštěnku na silnější deště.
Barva mint je parádní.Viděla jsem ji na vlastní oči a je moc hezká.
Ahoj,
my jsme koupili PEG PEREGO CENTRO COMPLETO v barvě anice (modrá). Je super, máme z něj velkou radost! Už se těším, až s ním vyjedeme. Perega se mi líbí moc všechny, jsou sice drahá, ale peněz nelitujeme. A jestli můžu doporučit, ta spojená rukojeť je perfektní a hlavně praktická!
Tak dobře vyberte.
Zdraví Berča
Ahojky,
ještě jednou já. Pláštěnka jak na sporťák by měla pasovat,ale určitě tě to nechají vyzkoušet v kterékoliv prodejně,kde ho mají.
Mám PP P3 plico completo, r. 2005, co u něj odcenuji je délková nastavitelnost rukojetí, Perfektní prostor a délka jak opěrky zad tak na nohy. Nánožník je sicé krásný, ale myslím, že se dá sehnat neorginál na zimu , který je tažen výše než namadlo( stejně jsem pak do něj dávala kožeš. fusák nebo deku) Pláštěnka- je super ale díky obručím trochu neforemná, já jsem si sehnala na něj malý pytlíček a do něj poskládala. Skládání PP je špičkové, velmi dobrá je taky velká bouha, dá se natáhnout až do předu, do boudičky davám i deku. Super je odepínání pásu na operce zad aby se dítě mohlo naklonit a dívat, nemusí člověk oddělávat ze přesky ty dva horní pásy,původně jsem měla strach, že se tomůže urvat, ale doteďka se ani nenatrhlo.Perfektní je i umělohmotné provedení madla a opěrek, rychle jde umýt a nic nemusíš prát. Výborně, bez námahy se dá odepínat madlo. Co se jedná o rohy, samozdřejmě spojovací madlo je lepší, ale ta krása PP … za to stojí. Jinak přimanipulaci na vyšší patníky ti pomůže stupadlo vzadu. Jinak znám dvě holky s PP P3 plikem a žádná závada.
čauky Lime