Peg perego primo viaggio tri-fix

Anonymni
14.10.09 08:25

Peg perego primo viaggio tri-fix

Holky, potřebuju poradit, včera jsem malého navlíkla do bundy a málem jsem jej kšírama na sedačce ani nezapla. Jsou moc krátké, dát ho ještě do zavinovačky, tak to si můžu nechat jenom zdát. Máte to taky tak, nebo něco dělám špatně? nebo dají se nějak nadstavit? Zezadu tomu brání to železo, co drží pásy.Je sice buřt a dlouhý, ale má 7,5 kg a sedačka je do 13kg-nechápu, jak se mi tam má vlézt. Jinak je to úplně vymakaná sedačka, hlavně ten nacvakávací systém.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
14.10.09 08:57

bohužel u některých sedaček se dítě v zimním oblečení nevleze pod pásy, ono výrobci ani nedoporučují , aby dítě v sedačko bylo v zimní bundě či dokonce ve fusaku, takže na to nedělají ani dost dlouhé pásy, protože v tom zimním oblečení pak nedoléhají dobře pásy na tělo a můžou sklouznout, takže nenavlíkat tolik dítě,a le spíše ho zapnout a přikrýt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
14.10.09 08:58

Možná ti lépe poradí Steeve, ale osobně bych dítě nedávala v bundě do autosedačky. Mám taky 7kg a dlouhána ve 3,5měsících a řeším to tak, že má slabou mikču na bodyno, kalhoty a je buď v zimní zavinovačce Emitex nebo přikrytý dekou přes pásy, v autě pak sundavám. Nemám klimu ale po čase se auto samo zahřeje při jízdě. Pokud jedu kratší vzdálenosti, děku nechávám.
Ty zimní bundičky bývají občas pěkně naducané a jestli se dobře pamatuji, tak i v návodu bylo nedávat dítě do sedačky v bundě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
14.10.09 09:00

tak než jsem odpoběděla, máš tu odpověď Steeva ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.10.09 10:01

Díky, to je fakt, na druhou stranu mě děsí představa, že než vylezu z auta budu nějak rvát dítě do bundy. Ale z hlediska bezpečnosti je to pravda. Díky.

• Citovat
  • Upravit
570
14.10.09 13:32

No hlavně si představ, že sama celou dobu, co jedeš, sedíš zachumlaná v zimní bundě. Je to příšerná otrava a zdržovačka, ale nedovedu si představit, že bych měla mít děti stejně oblečený venku jako v autě.
Mě naši už odmala učili, že když se v autě nesvlíknu z bundy, protože je vymrzĺý, bude mi po vystoupení venku zima, protože si tělo na to horko v bundě zvykne… S dvěma dětma je to votrava ještě větší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
2.6.15 09:39

Ahojte holky, jdu si pro radu. Mám doma sedačku primo viaggio tri fix v barvě moka. Kupovala jsem ji už starší a jde vidět, že je celkem jetá, takže si nedělám iluze, že je po jednom dítěti. Nicméně teď řeším základnu pod tuto sedačku. Projela jsem hodně stránek se základnama, v některých obchodech píší určité typy sedaček, které na tuto základnu jdou dát, ale v některých zase píší, že je ta základna určená pro všechny typy sedaček primo viaggio. Máte některá konkrétní zkušenost se starší sedačkou a novou základnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí