Pejsek - co s ním, až se narodí mimi?

luciehav
27.9.14 20:22

Pejsek co s ním

Ahoj holky :( máme tří měsíčního labradora, není to klasické mazlivé štěnátko kouše, a někdy to opravdu přehání, nenechá se ani pohladit, ničí byt, když spí tak je zlatá. Já ji mám přeci jen ráda nadevše, ale děsím se toho až se nám narodí miminko za 2 měsíce, pes všude čůrá a kadí, nedaří se mi ho to odnaučit. Jak sem tak přemýšlela nechci tady sbírat bobky po ní a pak jít nakojit miminko. Je to náročné jsem z ní unavená, nenechá mě vyspat např. přes den, a to ještě nemáme miminko. Máme byt a přítel mi nepomáhá jsem na ní sama. Můj otec se nabídl že si ji vezme(zahrada, dům) ale já pořád nevím, mám jí strašně ráda a nechci být špatná, kvůly sobě že jsem to nedokázala :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
midlajs
27.9.14 20:24

@luciehav a pak ublizi miminku? Psi se porizujou az jsou na svete deti.

• Citovat
  • Upravit
8921
27.9.14 20:25

Jaky byl duvod porizeni stenete chvili pred porodem? Jinak doporucuji poridit klec a stene ucit samostatnosti. Klec vyresi jak kadeni v dome, tak niceni veci, ale musi se vedet, jak to naucit…Behem hry misto kousani rukou strcit psovi do tlamy hracku a chvalit, kdyz si hraje s ni. Hru ma ukoncovat clovek, ne pes. Ale asi bych se radila jinde, nez tady ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
27.9.14 20:25

Je to zatím štěně, náš byl taky takový. A to ještě počkej, až bude mít pubertu, to si teprve užiješ. :roll: Jinak záleží, jestli se na to cítíš. Pokud ne, tak ji dej raději tátovi do domku, zatím je malá, tak si zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
27.9.14 20:26

@midlajs tak to je peknej kec teda…my meli nejdriv dva psy, dokonce jednoho velkyho cernyho nevyzpytatelnyho z utulku :mrgreen: vsichni se ho bali a ted je z nej uzasnak. Teprve pak jsme porizovali deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
27.9.14 20:27

Jinak teda souhlasím s @Katchi Nepořídila bych si psa před porodem, zvlášť pokud čekáte první dítě a nevíš co tě čeká.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
27.9.14 20:30

Labrador v bytě je chudáček a tvůj tatínek má rozumný nápad. Neváhala bych ani minutu, zvlášť pokud bych jí měla strašně ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
27.9.14 20:33

@hanka.br. Proč by byl labrador v bytě chudák? Je to společenský pes, který je nerad sám a potřebuje společnost. Labrador v bytě, mezi lidma, je víc než šťastný a spokojený. Jen musí mít dostatek pohybu i venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
27.9.14 20:33

@hanka.br. nevidim duvod, proc by mel byt jakykoliv pes v byte chudacek, at uz je to civava, nemecka doga nebo klidne labrador. Zalezi, jak moc se mu majitel venuje. Zakladatelka ale evidentne peci nezvlada a pravdepodobne po porodu ani nebude, takze to, ze si ji muze vzit tata, je lepsi varianta.

Příspěvek upraven 27.09.14 v 20:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciehav
27.9.14 20:34

Právě bych to chtěla vyřešit dokud je ještě štěně malé. Důvod pořízení byl, že jsem tady pořád sama přítel pracuje celý den někdy i do noci a já tu byla pořád sama. Je to můj druhý pes a ten první to bylo zlatíčko, tak sem si to asi představovala jinak :( z toho dle rošťáka jsem hotová. Pořád vytírám, uklízím, srovnávám věci.. A s tím bříškem to někdy taky nejde. S kousaním a hračkou jsme to zkoušely a zkoušíme, ale hračku pustí a kouše ruku. Vůbec nevím :-/

• Citovat
  • Upravit
1008
27.9.14 20:35

@luciehav A bude hůř, počkej, až bude v pubertě. Já bych na tvém místě dala psa jednoznačně otci na zahradu. Byla to z vaší strany nerozvážnost a víc to nekomentuju! Ani nechci vědět, když teď to nezvládáš, tak jak to u vás bude vypadat, až bude doma dítě. Dej fenu otci, dokud je malá a může si brzy zvyknout na nového pána!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
27.9.14 20:38

Je čirý nerozum pořídit si štěně a ještě bláznivého labradora těsně před porodem. Buď si pořiď klec a začni s výcvikem a nebo ho dej k tátovi. Každopádně tohle je normální štěněcí chování. Nám labrdorka úplně zdemolovala předsíň, pustilo jí to, až dospěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
@Katchi píše:
@midlajs tak to je peknej kec teda…my meli nejdriv dva psy, dokonce jednoho velkyho cernyho nevyzpytatelnyho z utulku :mrgreen: vsichni se ho bali a ted je z nej uzasnak. Teprve pak jsme porizovali deti.

Ja mam co rikat, my meli pred porizeni deti venku vlcaka a vevnitr jorksira :dance: Ale udelala bych to uz obracene, bylo mi lito naseho cumacka doma, ze najednou spadl na konec dulezitosti (psi smecky). :think:

• Citovat
  • Upravit
11439

Jezis ma 3 mesice, samozrejme, ze vse okusuje, nici a nevydrzi byt cistotne. Cos cekala? Kdyz absolutne nemas poneti o chovani stenat, tak si neumim predstavit, jak u tebe bude probihat pece a vycvik loveckeho psa. Dej ho pryc, dokud neni zabydleny a je prizpusobivy zmene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
27.9.14 20:39

Mas normalni stene. Blbej napad byl poridit si ho pred porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný