Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@luciehav a pak ublizi miminku? Psi se porizujou az jsou na svete deti.
Jaky byl duvod porizeni stenete chvili pred porodem? Jinak doporucuji poridit klec a stene ucit samostatnosti. Klec vyresi jak kadeni v dome, tak niceni veci, ale musi se vedet, jak to naucit…Behem hry misto kousani rukou strcit psovi do tlamy hracku a chvalit, kdyz si hraje s ni. Hru ma ukoncovat clovek, ne pes. Ale asi bych se radila jinde, nez tady ![]()
Je to zatím štěně, náš byl taky takový. A to ještě počkej, až bude mít pubertu, to si teprve užiješ.
Jinak záleží, jestli se na to cítíš. Pokud ne, tak ji dej raději tátovi do domku, zatím je malá, tak si zvykne.
@midlajs tak to je peknej kec teda…my meli nejdriv dva psy, dokonce jednoho velkyho cernyho nevyzpytatelnyho z utulku
vsichni se ho bali a ted je z nej uzasnak. Teprve pak jsme porizovali deti.
Jinak teda souhlasím s @Katchi Nepořídila bych si psa před porodem, zvlášť pokud čekáte první dítě a nevíš co tě čeká.. ![]()
Labrador v bytě je chudáček a tvůj tatínek má rozumný nápad. Neváhala bych ani minutu, zvlášť pokud bych jí měla strašně ráda.
@hanka.br. Proč by byl labrador v bytě chudák? Je to společenský pes, který je nerad sám a potřebuje společnost. Labrador v bytě, mezi lidma, je víc než šťastný a spokojený. Jen musí mít dostatek pohybu i venku.
@hanka.br. nevidim duvod, proc by mel byt jakykoliv pes v byte chudacek, at uz je to civava, nemecka doga nebo klidne labrador. Zalezi, jak moc se mu majitel venuje. Zakladatelka ale evidentne peci nezvlada a pravdepodobne po porodu ani nebude, takze to, ze si ji muze vzit tata, je lepsi varianta.
Příspěvek upraven 27.09.14 v 20:34
Právě bych to chtěla vyřešit dokud je ještě štěně malé. Důvod pořízení byl, že jsem tady pořád sama přítel pracuje celý den někdy i do noci a já tu byla pořád sama. Je to můj druhý pes a ten první to bylo zlatíčko, tak sem si to asi představovala jinak
z toho dle rošťáka jsem hotová. Pořád vytírám, uklízím, srovnávám věci.. A s tím bříškem to někdy taky nejde. S kousaním a hračkou jsme to zkoušely a zkoušíme, ale hračku pustí a kouše ruku. Vůbec nevím :-/
@luciehav A bude hůř, počkej, až bude v pubertě. Já bych na tvém místě dala psa jednoznačně otci na zahradu. Byla to z vaší strany nerozvážnost a víc to nekomentuju! Ani nechci vědět, když teď to nezvládáš, tak jak to u vás bude vypadat, až bude doma dítě. Dej fenu otci, dokud je malá a může si brzy zvyknout na nového pána!
Je čirý nerozum pořídit si štěně a ještě bláznivého labradora těsně před porodem. Buď si pořiď klec a začni s výcvikem a nebo ho dej k tátovi. Každopádně tohle je normální štěněcí chování. Nám labrdorka úplně zdemolovala předsíň, pustilo jí to, až dospěla.
@Katchi píše:
@midlajs tak to je peknej kec teda…my meli nejdriv dva psy, dokonce jednoho velkyho cernyho nevyzpytatelnyho z utulkuvsichni se ho bali a ted je z nej uzasnak. Teprve pak jsme porizovali deti.
Ja mam co rikat, my meli pred porizeni deti venku vlcaka a vevnitr jorksira
Ale udelala bych to uz obracene, bylo mi lito naseho cumacka doma, ze najednou spadl na konec dulezitosti (psi smecky). ![]()
Jezis ma 3 mesice, samozrejme, ze vse okusuje, nici a nevydrzi byt cistotne. Cos cekala? Kdyz absolutne nemas poneti o chovani stenat, tak si neumim predstavit, jak u tebe bude probihat pece a vycvik loveckeho psa. Dej ho pryc, dokud neni zabydleny a je prizpusobivy zmene.
Mas normalni stene. Blbej napad byl poridit si ho pred porodem.
Ahoj holky
máme tří měsíčního labradora, není to klasické mazlivé štěnátko kouše, a někdy to opravdu přehání, nenechá se ani pohladit, ničí byt, když spí tak je zlatá. Já ji mám přeci jen ráda nadevše, ale děsím se toho až se nám narodí miminko za 2 měsíce, pes všude čůrá a kadí, nedaří se mi ho to odnaučit. Jak sem tak přemýšlela nechci tady sbírat bobky po ní a pak jít nakojit miminko. Je to náročné jsem z ní unavená, nenechá mě vyspat např. přes den, a to ještě nemáme miminko. Máme byt a přítel mi nepomáhá jsem na ní sama. Můj otec se nabídl že si ji vezme(zahrada, dům) ale já pořád nevím, mám jí strašně ráda a nechci být špatná, kvůly sobě že jsem to nedokázala