Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj Maminky,
zakládám toto téma pro pomoc a radu. Před několika dny nám zemřel milovaný pejsek a rádi bychom nového. Měli jsme kříženku labradora a zlatého retrívra a byla naprosto dokonalý společník. Bohužel, osud nám ji vzal v pouhých 6 letech.
Chtěla bych znát Vaše tipy na velkého pejska do bytu, který nelíná. Naše tedy pouštěla strašně
Bude mít výběh i na zahradu, ale především bude doma.
Máte nějaké rady a zkušenosti?
Děkuji předem ![]()
Pudl-nelíná, ale musí se zas nechat stříhat. A je to plemeno, na které nehrozí vznik alergie.
Skoro každej pes líná si nevyberete, já mám boxera a jde to a pak mám kříženku a ta teda líná jedna básen. Musím jí vyčesávat i když má krátké chlupy. Ve finále je jedno co domu pořídite, už ted jste meli docela velikého psa
@Verča2512 velký, který nelíná
neznám. ![]()
Tak leda nějakého menšího, nebo se smířit s chlupama ![]()
Retrývři línají snad permanentně. Máme zlatého, chupy jsou všude. A naši mají labradory a jejich chlupy jsou zapíchané taky všude. To aspoň od zlatého se ty chupy setřou vlhkým hadrem i z koberce.
Co takle peruánský naháč? je to větší plemeno, vhodné pro alergiky, ač nahatý, tak přirozeně a ne křížením a nemusí se o tu pokožku tolik starat
@WERISKA Jezis ten bulmastif je krasny
a ovcaka jsme meli taky, cerneho, jmenoval se Nero a byl zlaty ![]()
@Halibar Grey rozhodně hlídač není, ale já ty chrty obecně miluju. Mám dva menší a k dětem jsou naprosto úžasní a to je pro mě asi nejdůležitější. I sebelepší hlídací pes jd jednoduše zlikvidovat když už někdo opravdu chce ![]()