Velký pes do rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30556
26.9.14 10:02

Já bych si pořídila domů nějakého mastifa (bulmastif, cane corso, bandog atd.)…jsou to povahou skvělí psi, pokud jsou krátkosrstí nelínají tolik, ale chlupy jsou snad z každého velkého psa…kromě nějakého toho vodního myslim, jak má Obama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
26.9.14 10:06

@Halibar No, to asi jo. Když se k nim člověk chová hezky umí si ho i bránit. Já jsem to zažila 1× když si můj vipet stoupl mezi tenkrát asi 1,5 letou dceru a takové podivné individum. Naježil se, vytasil zuby a vrčel :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
26.9.14 10:08

Kralovsky pudl. Pripadne sehnat labradoodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
26.9.14 10:11

Bulmastif je moje láska největší :srdce: :srdce: :srdce:. S bytem není problém, když nemusí tak ven nevyleze :lol:. Máme druhou fenku, skoro pětiměsíční :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
26.9.14 10:16

Nebo velky knirac, za predpokladu, ze mu srst budete trimovat, ne strihat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
26.9.14 10:22

Vymarsky ohar… temer nelina. A je to super spolecnik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
26.9.14 10:22

Máme stafordici a oproti předchozí špicici téměř nelíná, jen je to spíš „bytový“ pes, vzhledem k absenci podsady. A k dětem nejlepší pes, co znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
26.9.14 10:34

Ja bych byla pro labradora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
26.9.14 10:55

Musím přiznat, že to opravdu není sranda. malého pejska nechceme, jak si člověk zvykne na velkého, tak jiného nechce. Aspon my to tak máme :D Přemýšlela jsem o chrtovi, ale hodně lidí mi říká, že jsou sice bytový, ale když se probudí bez nálady, tak vystartují a k dětem moc nejsou. tak nevím :nevim: Napadl mě i kudrnatý retrívr, ale s tím zas nikdo okolo mě ne :think: má zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
26.9.14 10:57
@Halibar píše:
No ja nevim kamaradka ma dva leonbergery :)

V bytě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
26.9.14 10:58

@Arvenka Arvenko, a je výmařský ohař vhodný k dětem? Dcerka má 15 měsíců a po naší se téměř pořád válela, byla s ní fakt hrozný mazel,¨tak aby nebyl nějak ostrý, kdyby se mu to nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
26.9.14 11:00
@Verča2512 píše:
Musím přiznat, že to opravdu není sranda. malého pejska nechceme, jak si člověk zvykne na velkého, tak jiného nechce. Aspon my to tak máme :D Přemýšlela jsem o chrtovi, ale hodně lidí mi říká, že jsou sice bytový, ale když se probudí bez nálady, tak vystartují a k dětem moc nejsou. tak nevím :nevim: Napadl mě i kudrnatý retrívr, ale s tím zas nikdo okolo mě ne :think: má zkušenost.

Ještě jsem neviděla chrta, který by takto náladový byl a to jich znám fakt mraky, naopak všichni obdivují naše psy co vše si nechají i od cizích dětí líbit…
Vlastně kecám, znala jsem jednu dost nevrlou fenku vipeta, ale ta do 10-ti měsíců žila v dost šílených podmínkách a to ji asi pozamenalo. Jinak jsou to naprostá zlatíčka. Naše psy, když už děti nebaví tak odejdou a někam zalezou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
26.9.14 11:07

@LenkaN26 Podle popisů, které tak pročítám, mi to na ně taky nesedí. A zase si říkám, že když bude od štěnátka na malou zvyklé, tak by to mohlo být v pohodě. Ale to je asi u každého pejska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
26.9.14 11:11

@Verča2512

Rhódenský ridgeback nebo Německá doga - taky skvělí! Mám dvě děcka a odmala je hlídaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
26.9.14 11:11

@Verča2512 podle me, kdyz spolu budou od malicka, tak ten vymar bude zlaty… nase si spis zaleze, kdyz uz ji neco moc otravuje. Oni jsou na vlastni rodine hrozne zavisli, jsou hodne oddani… ale jsou taky dost divocaci v puberte, ale tak to kazdy pubertak loveckeho plemene :). vymarsky-ohar-kratkosrsty.hafici.cz … ona i kdyz citi, ze se ji nechce poslechnout tak jen udela takovy specificky oblicej a jinak nezavrci, nesteka… nedovoli si to… steka jen kdyz se boji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný