Pekáč stone legend - máte zkušenosti?

27684
9.11.17 14:18

pekáč stone legend

Znáte někdo tento pekáč? http://www.delimano.cz/…tone-legend/ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4
26.12.17 07:39

Pekáč Delimano

:mavam: Ahoj, pekáč Delimano jsem dostala pod stromeček a včera jsem v něm prvně pekla kachnu. Musím říct, že je moc fain a kachna byla krásně upečená. Na videu uvádí, že se může použít i víka na smažení pokrmů a pod. To jsem nezkoušela, ale jen mne napadlo, proč tedy poklička nemá stejnou úpravu dna z venku jako pekáč, když uvádí, že i na poklici mohu vařit. Takže uvidím, až toto vyzkouším. Jinak za mne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27684
26.12.17 09:42

@šajík u nás taky ježíšek přinesl, ale ještě jsme nezkoušel jsem moc zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
26.12.17 11:44

Taky jsem dostala :mrgreen: Včera jsem ho měla pod stromečkem u tchánů. Dnes v něm peču kachnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
28.12.17 11:17

Tak kachna byla úúúžasná :palec: A dobře se ten pekáč myje, takže za mě zatím maximální spokojenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.12.17 14:30

Pekáč DELIMANO

Ahojte, tak já v něm pekla kachny dvě druhý den sváteční. Jenomže se mi tam nechtěly vejít a tak jsem obrátila to víko, posadila na pekáč a zbytek kachny jsem pekla na tom víku. Po nějaké době jsem kachny prohodila. Takže super, kachna byla i dříve hotová, měkká a šťavnatá. :palec: V reklamě na tento výrobek ukazují, že to víko můžete použít na smažení řízků a pod. To bych brala, jen jsem si říkala proč tedy neudělali stejný povrch dna z vnějšku jako na pekáči. Byl by sice dražší, ale o to dokonalejší. Takto nevím, pokud bych to dala na plyn, jak by ten smalt vypadal. Ale celkově je super, krásně se myje, nic se tam nepřipálí. Určitě v něm vyzkouším i buchty, koláč ve víku. Takže za mne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí