Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Znáte někdo tento pekáč? http://www.delimano.cz/…tone-legend/ ![]()
Ahoj, pekáč Delimano jsem dostala pod stromeček a včera jsem v něm prvně pekla kachnu. Musím říct, že je moc fain a kachna byla krásně upečená. Na videu uvádí, že se může použít i víka na smažení pokrmů a pod. To jsem nezkoušela, ale jen mne napadlo, proč tedy poklička nemá stejnou úpravu dna z venku jako pekáč, když uvádí, že i na poklici mohu vařit. Takže uvidím, až toto vyzkouším. Jinak za mne ![]()
@šajík u nás taky ježíšek přinesl, ale ještě jsme nezkoušel jsem moc zvědavá
Taky jsem dostala
Včera jsem ho měla pod stromečkem u tchánů. Dnes v něm peču kachnu ![]()
Tak kachna byla úúúžasná
A dobře se ten pekáč myje, takže za mě zatím maximální spokojenost ![]()
Ahojte, tak já v něm pekla kachny dvě druhý den sváteční. Jenomže se mi tam nechtěly vejít a tak jsem obrátila to víko, posadila na pekáč a zbytek kachny jsem pekla na tom víku. Po nějaké době jsem kachny prohodila. Takže super, kachna byla i dříve hotová, měkká a šťavnatá.
V reklamě na tento výrobek ukazují, že to víko můžete použít na smažení řízků a pod. To bych brala, jen jsem si říkala proč tedy neudělali stejný povrch dna z vnějšku jako na pekáči. Byl by sice dražší, ale o to dokonalejší. Takto nevím, pokud bych to dala na plyn, jak by ten smalt vypadal. Ale celkově je super, krásně se myje, nic se tam nepřipálí. Určitě v něm vyzkouším i buchty, koláč ve víku. Takže za mne ![]()