Pekárna Eta Duplica Vital, kdo máte?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25324
18.2.12 11:12

Pekárna Eta Duplica Vital,kdo máte?

Ahoj všem,vybírám pekárnu,a zaujala mě Eta Duplica Vital,a tak bych se ráda zeptala těch,co jí mají,jak jsou spokojené,a na pár drobností:
1.udržuje pekárna teplotu již upečeného chleba?
2.je hlasitá?
3.jak se vypíná-musí se vytáhnout ze zásuvky?
4.dají se péct bagetky? podle obrázku vidím,že tam jsou formy na bagety.
5.Zapíkají se háky do chleba?
6.Nebývá chleba nedopečený?

A jaký je celkový dojem z pekárny…
Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
18.2.12 11:44

Mám.

1. udržuje teplotu hodinu po upečení
2. v normě, ale jinou jsem neslyšela.. ale spát v jedný místnosti s ní bych zrovna nemusela :lol:
3. nemá síťový vypínač, tudíž se vypíná a zapíná jen šňůrou :roll:
4. formy na bagetky žádné nemám :nevim: je k tomu ještě jedna forma, ale ta je dvojitá na dva malé chleby
5. háky se nezapíkají, s nima jsem problém neměla
6. nedopečený jsem ho nikdy neměla, ale dávám vždycky největší velikost chleba, i když peču menší ;)

dojem takový, že bych ji už nekoupila :mrgreen: má sice nějaké funkce navíc, co jiné nemají, ale nakonec je vůbec nevyužívám :roll:
takže by mi bohatě stačila i pekárna za tisícovku a ne za tři :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25324
18.2.12 11:48

madi,tady je obrázek příslušenství,a ty vaničky úplně vpravo soudím,že jsou na bagety…
ten síťový vypínač mě trochu deptá,navíc kuchyni máme vedle děcáku,kde spí malej :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
18.2.12 11:50

…a ještě se zeptám,jak ovládání-popisky tlačítek,vnitřní osvětlení,podsvícený displej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
18.2.12 11:51

Máme ji asi týden, takže moc zkušeností nemáme.
1. teplotu udržuje hodinu po upečení
2. je méně hlasitá než pekárna Eta Harmony
3. vypínání nemá, musela by se vytáhnout ze zásuvky, navíc má velmi krátkou šňůru.
4. bagetky peče dobře, ale forma je jen na 4, takže jsem udělala trojnásobnou dávku a 2/3 pekla v troubě, z pekárny byly lepší.
5. háky ve chlebu zůstávají, vyndavám je po posledním hnětení.
6. chleba se upekl dobře.

Zkoušíme vyrábět jogurt a kváskový chleba, ten tam jde dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
18.2.12 12:08
momi33 píše:
madi,tady je obrázek příslušenství,a ty vaničky úplně vpravo soudím,že jsou na bagety…
ten síťový vypínač mě trochu deptá,navíc kuchyni máme vedle děcáku,kde spí malej :think: :think:

aha, tak to musí být nějaká novinka, to na ty bagety nemáme

• Citovat
  • Upravit
25324
18.2.12 12:08

Terem,ten jogurt mě taky zaujal,ještě jste nezkoušeli? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
18.2.12 12:31

Jogurt funguje, ale musím vychytat recept, z normálního mlíka je tekutý, musel by se dát skapat na plátýnko. Teď ho zkouším dělat ze smetany a přidám sušené mléko.
Pokud nechceš dělat jogurt nebo kvásek, tak stačí Eta Duplica nebo jiná levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
18.2.12 12:50

souhlasim se všim,co uvaději holky vyše.

ja ji dostala k vanocum.osobně bych si koupila levnější variantu.manžel ji kupoval v klasickém obchodě za 4 tis. :zed: :zed: :zed: trdlo moje

ted si nejsem jista,ale je podobna pekarna jen se jmenuje o malinko jinak a stoji cca 2500 do ty bych ted šla.

bagetky jsem moc chtěla,ale nevyuživam.dam pect do trouby.nehcce se mi něco davat do pekarny a něco do trouby.tak podle mě zbytečny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
18.2.12 12:57

Displej je podsvícený, to je v pohodě. Co mi vadí je to, jak pekárna furt huláká.. když nastavuješ pečení, při každém tuknutí zapípá a na můj vkus dost nahlas. Řve i když chce přidat semínka a stejně tak na konci - tam si myslím, že stačilo 2-3 pípnutí a ne deset :roll: to mi teda hodně vadí :zed:

Kvůli jogurtu a kvásku jsem ji kupovala, jenže mezitím mi dítě začalo absolutně jogurt bojkotovat, takže bez něj sníme tak tři týdně a to už se nám nevyplatí dělat ho v pekárně. Na kvásek jsem nějaká líná nebo co :nevim: :oops:

Já chtěla moc tu zdvojenou nádobu,ale nakonec jsem v ní pekla jen dvakrát. Chlebíky jsou dva malé prťavé, takže se vyplatí radši upéct dva velké chleby a půlku třeba zamrazit

• Citovat
  • Upravit
5883
18.2.12 12:59

Troubu mám starou plynovou a bygetky musím otáčet, aby se nepřipálily, z pekárny jsou lepší. Vyhovují mi dvě nádoby a rozdíl v ceně Ety Duplicy a Ety Duplica Vital už není tak velký, navíc mám víc programů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
18.2.12 13:04
Terem píše:
Troubu mám starou plynovou a bygetky musím otáčet, aby se nepřipálily, z pekárny jsou lepší. Vyhovují mi dvě nádoby a rozdíl v ceně Ety Duplicy a Ety Duplica Vital už není tak velký, navíc mám víc programů.

jj,ta vital je cca 3100 nejlevnější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
18.2.12 13:06

Kupovala jsem ji za necelé 3000 i s dopravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
18.2.12 13:06
Terem píše:

jak jsou velké ty bagetky?dá se péct jen po 2,nebo lze i po 4?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
18.2.12 13:08

Jako větší rohlík, 2 se ani nevyplatí péct. Na 4 je 280g mouky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí