Poradna pro otázky pojištění, hypoték a spoření
Soňa Janáčková
chtela bych si koupit domaci pekarnu, vaham mezi etou harmony a etou harmony plus… uz jsem koukala na stranky o pekarnach na dama.cz a za poslednich nekolik veceru jsem toho nacetla tolik, ze mam hlavu jako patraci balon ![]()
muze mi nekdo vysvetlit, jaky rozdil je mezi temahle pekarnama, mimo toho ze jedna z nich o jeden program navic?
pripadne jestli nekdo nemate osobni zkusenosti a nemuzete poradit, doporucit…? ![]()
dekuju ![]()
Ta plus má ještě dvě velikosti háků
Což je myslím výhoda jedině když jeden ztratíte
že nemusíte shánět nový.
Jinak prostě pekárna míchá, chvíli hřeje, občas promíchne a pak peče.
Na tom není moc co zkazit, takže kupte, jaká se vám víc líbí (nebo na jakou bude lepší cena…). Mamka má Harmony a dobrý, já mám TescoXXL a taky funguje.
Mňam domácímu chlebíku a mazanci a vánočce a rohlíčkům a buchtám a knedlíkům a sladkým rohlíčkům a sýrovým bulkám a … atd ![]()
pipet ja jsem prave cetla ze v podstate i ty levny tesco pekarny odvedou svoji praci, stejne jako drazsi pekarny.
koukala jsem na ne i v tescu, ale kdyz jsem pak hledala ty ety na internetu za kolik uz se daji sehnat, tak jsem si rikala pro nepritlacit tri stovky a nemit uz etu… ![]()
a cim vic nad tim koumam, tim vic se v tom ztracim ![]()
Upřímně, jediné, na co bych se při koupi případné nové pekárny dívala, tak aby měla dva háky, síťový spínač a případně se dalo vypnout předehřívání (ale to už je jen „bonus“.)
Jinak mi to přijde na jedno brdo.
Jo, jsou nějaké speciální se dvojitou nádobou, formama na bagety atd… ale to už já nepotřebuju.
o tech dvou hacich vim, zase jsem si rikala - tak budu v tom delat jen chleba… ale co jsem tak cetla, tak skoro kazdej si to porizoval s tim, ze bude jen pect chleba a nakonec v tom dela kdeco ![]()
prosim te a to predehrivani - jak moc je to nutny to mit? jakoze jestli se to vyuziva pokazdy nebo ne?
No ta moje Tesco to má jakože když ji zapneš, tak půlhodiny „nic“ nedělá - čeká, až suroviny budou mít cca podobnou teplotu - lepší kynutí.
Mě to štve, bych to nejradši někdy vypla
. Ale není to nic závažného, řeším to tak, že nejdřív pekárnu zapnu, ať odpočítává a mezitím nachystám suroviny.
pipet a jeste posledni dotaz
nevim teda kolik vas doma je
ale jakou velikost chleba a jak casto peces? co jsem videla recepty, tak mi prislo ze snad vsechny recepty jsou na velikost tech 900g, nikde jsem moc nevidela na ty veliky chleby okolo tech 1300-1500g?
a vic uz se ptat nebudu, slibuju ![]()
jo a chleby nebo vlastně cokoliv peču … tak 500 - 750 g mouky ![]()
Já taky peču na 500g mouky plus mínus… chleba je tak 900g nakonec. Nastavená velikost „střední“.
Jsme dva plus dítko.
tak moc dekuju holky ![]()
videla bych to tak, ze prijdu k regalu a udelam ententyky dva spaliky, protoze uz fakt nevim ![]()
janiii;-) píše:
tak moc dekuju holky
videla bych to tak, ze prijdu k regalu a udelam ententyky dva spaliky, protoze uz fakt nevim
To bude vhodná metoda ![]()
Nebo si zadej do vyhledávače na zbozi.cz nebo tak a co bude nejlevnější, tak kup =) (myslím ty dvě Ety)
pipet kdyz ja jsem ty dve ety v nejlevnejsim nasla takovy, ze je rozdil jen 2 koruny ![]()
Holky a da se v tom pect treba i neco na zpusob buchty ??? odesla nam trouba tak sem premyslela ke snidani o nejake buchte ci babovce a vubec nevim jestli to v tom jde… mame jen harmony…a pokud ano jak to delate ?? A to to davate do ty misy ve ktere pecete chleba ??? a jaky davate program …dekuju za rady !!!