SilverCrest domácí pekárna

24
2.2.12 18:33

SilverCrest domácí pekárna

Ahojte všichni nemáte někdo domácí pekárnu SilverCrest? Budou jí mít v Lídlu a já zvažuji koupi tak bych chtěla vědět na ní názory.Předem všem děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3119
2.2.12 18:38
katty2710 píše:
Ahojte všichni nemáte někdo domácí pekárnu SilverCrest? Budou jí mít v Lídlu a já zvažuji koupi tak bych chtěla vědět na ní názory.Předem všem děkuji :)

mám a jsem moc spokojená, před tím jsme měla značkové aq to etu siestu a pak moulinex xxl bread. Moulinex se nám polámal den po záruce, tak jsme koupili tu silver crest, protože máme na pekárně závislost a jsme fakt moc moc spokojená. Za ty peníze je prakticky stejná jako všechny ty drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
2.2.12 18:44

Dík za radu.Já jsem totiž slyšela,že lidlovské spotřebiče bývají kvalitní a jsou za rozumnou cenu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
2.2.12 18:47
katty2710 píše:
Dík za radu.Já jsem totiž slyšela,že lidlovské spotřebiče bývají kvalitní a jsou za rozumnou cenu. :mavam:

není vůbec zač a opravdu mohu vřele doporučit. u nás jeden denně a to i třeba několikrát a pořád funguje a už ji budeme mít 2,5 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
2.2.12 19:26

A kdy ji budou mít? Dívala jsem se na jejich stránky a nic takového jsem tam nenašla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
2.2.12 19:36
Klarinetka1 píše:
A kdy ji budou mít? Dívala jsem se na jejich stránky a nic takového jsem tam nenašla :think:

od čtvrtka 9.2. za 1290kč

na straně 11 http://www.lidl-pageflip.com/cz.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
2.2.12 19:41

Je super, manžel mi jí koupil v září a od té doby kupujeme minimálně pečivo a pečeme. Je skvělá i na zadělávání těsta. Prostě nasypeš, naliješ vše co potřebuješ a vykyne krásné těsto. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
2.2.12 19:45

pekarnu chceme kupovat a tohle je super cena…nasim se ta jejich rozbila asi po 2 letech a stala je cca 2,5tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
2.2.12 19:54

mam ju asi 2-3 roky a som s nou maximalne spokojna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
2.2.12 22:28

Ahojky,tak pekárnu Silver crest mám a mohu taky vřele doporučit :pankac: ,jsem moc moc spokojená! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ladao
6.2.12 19:05

Pekárna SilverCrest

Předchozí pekárny byly jiného typu a také ceny. Tato je podle údajů na stránce Lidlu SilverCrest SBB 850 A1. Zde je k ní návod v pdf:
 http://www.kompernass.com/…de16a2c0.pdf

• Citovat
  • Upravit
nathanalea
25.5.12 20:38

Ahojte,
ako svadobny dar (februar 2012) sme dostali pekaren SilverCrest. Je sice skvela, ale teraz potrebujem inu info: kolko stala, aspon priblizne. A neviem sa k cene nijako dopatrat ani cez Lidl. Neviete mi dat nejake tipy? Teraz sa budu brat ti nasi znami a vobec neviem v akej cene im kupit dar :)
Dakujem velmi velmi pekne :)

• Citovat
  • Upravit
7024
25.5.12 20:47

mam pocit, ze stala 1000-1500Kc…nejak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
23.8.13 07:15

Domácí pekárna z LIDLU

Včera jsem si ji pořídila a zaujalo mě, že je v návodu píšou, že se dává max. 700g mouky. Já myslela, že ty 2 hákové jsou na 1kg mouky. Pečete chleba nebo zaděláváte kynuté těsto také z max. 700 g nebo i z více?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
23.8.13 08:04

My ji máme tři roky a můžeme si nastavit hmotnost všech přísad na 750, 1000 a 1250 g. Nastavení této váhy se týka pečení chlaba. Pro zadělání těsta (na buchty) tam klidně šoupnu 1 kg mouky + ostatní přísady a dělám tedy to, že to promíchám a pak už to nechám na lopatkách. Když jsem to nepromíchala, tak se mi stalo, že to ty lopatky vážně neutáhly a těsto se nazamíchalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí