Pekařství Sázava - práce, zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1.1.24 17:00

Pekařství Sázava - práce

Dobrý den, je tu prosím někdo, kdo pracuje nebo pracoval v pekařství Sázava? Jaké jsou vaše zkušenosti s tímto zaměstnavatelem? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
271
1.1.24 19:00

Co bys chtěla vědět? Znám jejich HR, rodinu majitele, příbuzná pracuje na prodejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.24 19:59

@Monique123 Děkuji :) mě by právě zajímali názory prodavaček, jak se jim tam líbí, jak jsou spokojené s rozvrhem směn, zda je dobrá domluva v případě, když budu potřebovat volno…atd. a jak dlouho jim cca trvalo zaučení?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.1.24 20:03

Já tam pracovala před 2 rokami a musím říct majitel a lidé pod ním jsou skvělí je to rodinná firma. Nejlepší byla exkurze a školení přímo v Sázavě :palec: a pak pekárny jsou takové na jaké lidi tam narazíš. Například v Olomouci než mě zařadili do prodejny kde budu nastalo tak jsem musela vyzkoušet všechny 4 provozní a jen na jedné se mě nelíbilo. Plat, volna, a pracovny dny (hodiny) byli za mě super co jsem moc nemusela bylo když jsem byla na radě pect :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.24 20:09

@Vanikol moc díky. Na pohovoru už jsem byla a jdu si to právě na dva dny zkusit a pak mi řeknou, jestli mě vezmou, tak jsem jen chtěla vědět, jak se tam líbí jiným.
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.24 20:12

@Vanikol ještě mám jít totiž na pohovor do jysku, ale na to mi zatím nikdo v diskuzi neodpověděl, tak srovnání nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.24 20:15

@Jumanji1987 jestli neznáš, tak doporučuju stránku Atmoskop, a tam firmy vyhledat pro recenze zaměstnanců. :) Hodně štěstí u pohovorů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.1.24 20:19

Mě se tam líbilo, ráno vyskladavaji pečivo a zákusky a dopekaji chléb. Každý produkt ma svůj kód ale vše je napsané na cedulek takže nic těžkého a pečení je taky v cajku ale já byla na to levá vždycky jsem si spalila ruky o plech nuze to jsem nesnašela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.24 12:41

@Vanikol děkuji. Takže je potřeba se naučit nějaké kódy na to pečivo? To nebude určitě problém. Spíš mám obavu z vaření těch káv :) na těch přístrojích vůbec neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.24 12:41

@broskvová zmrzlina děkuji, mrknu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.1.24 12:56

@Jumanji1987 nemusíte to časem si zapamatujete i když nechcete 😀 s kávou vam nepomůžu u nás to bylo tak ze lidé si ji na kase zaplatili a pak šli ke kavovaru a zmačkli tlačítko samy, my jen doplňovaly a čistili. Tam u vas je pakovy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat