Zápočtovy list, prosím o radu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý večer všem,
Prosím potřebují pomoct. Teď je konci měsíce končím v práci, bohužel se mi nepodařilo sehnat novou, tak ač nerada musím na úřad práce. Vzhledem k tomu, že jsem v takové situací ještě nebyla, protože z minulého zaměstnání jsem šla rovnou do nového. Teď k dotazu, všude se píše, že je potřeba zápočtovy list, ten jsem dostala, ale čekala jsem, že tam bude skrz vypočítání podpory nějaká tabulka kolik jsem vydělávala atd. Jenže tam je nápis " potvrzení o zaměstnání" a je tam jen moje jméno a adresa, jméno a adresa zaměstnání, od kdy do kdy jsem u nich pracovala, jaké mám vzdělání a pozice, razítko a podpis. Tak se chci zeptat jestli to tak na být a jak teda ten úřad zjistí moje výdělky atd.?
Děkuji a pěkný večer
ten výdělek by měl být na jiném papíře, jestli jsem to dobře pochopila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já na úřadě až po registraci (to je ten krok, co Tě terpve čeká s tím zápoštovým listem) dostala další formuláře přímo od nich. S těmi pak budeš muset za zaměstnvatelem aon je vyplní (je tam právě udaj o platu atd)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
P. S.
Oni tam vyloženě myslím chtěli i průměr atd, ale to Ti určitě řeknou an první schůzce
Počítá se to z průměru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám takovy dojem, že jsem u zaměstnavatele nahlásila, že jdu na pracák a oni mě dali papir pro ně, hlavně se zaregistruj a oni tě řeknou co chtějí a doneseš to na první schůzku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nick mandarinka píše:
Mám takovy dojem, že jsem u zaměstnavatele nahlásila, že jdu na pracák a oni mě dali papir pro ně, hlavně se zaregistruj a oni tě řeknou co chtějí a doneseš to na první schůzku
Taky jsem to tak měla, ale už je to mraky let. Pro pracák jeden papír a pak ještě zapoctak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď nově posílá zaměstnavatel automaticky při skončení pracovního poměru zaměstnance příjmy na úřad elektronicky. Žádný papír už přes zaměstnance nejde. Dělá se to tak u všech, i těch, kteří ani na ÚP nejdou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Livlin opravdu? Je to jste mě potěšila, protože zrovna dvakrát se mi tam zase jít nechce ( do bývalé práce),ale pokud by to bylo třeba… Každopádně moc děkuji a teda uvidím, co bude.
- Citovat
- Upravit
@PhereNicae @nick mandarinka @JancaS84 moc děkuji za rady, už jsem aspoň trochu více v obraze. ![]()
- Citovat
- Upravit
@nick mandarinka děkuji mockrát, i vám štěstí. Už hledám asi 3,4 měsíce ještě nez jsem podala výpověď, bohužel v tomto okrese je to bída, vše práce pro chlapy. Bývalá práce me bavila všechno, neodešla bych, bohužel šikana ze strany kolegyň, už nešlo dál si ničit zdraví v podobě psychiky.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@nick mandarinka děkuji mockrát, i vám štěstí. Už hledám asi 3,4 měsíce ještě nez jsem podala výpověď, bohužel v tomto okrese je to bída, vše práce pro chlapy. Bývalá práce me bavila všechno, neodešla bych, bohužel šikana ze strany kolegyň, už nešlo dál si ničit zdraví v podobě psychiky.
Ježiš ty píšeš o mě, prace dobra, ale kolegyně na přezdržku a v nasem okrese to samé buď agentúry, které by s clověka sedřely kůži nebo dvanáctky, nebo 3smeny a v mém věku nevim, nevim, takže mě to za chvíli čeká taky a kam půjdu nevim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nick mandarinka no, takže chápeš, já právě toto nikdy nezažila, jasný všude je někdo komu třeba člověk nesedne, nebo tak, ale tady to fakt byl extrém. Tam to spíš řídí jedná hlavní, a ty další se připojí aby měly klid a skáčou jak píská. Přitom se mnou ofiko nikdo problém neměl ani já s nimi. Mě 12ctky nevadí, ba naopak, teď jsem je dělala taky, ale prostě Jaká bude prac. doba u vhodné práce, to příjmu. U mě spíš nee noční, kvůli zdravotnímu problemu. Jinak jsem dost flexibilní, ani víkendy mi nevadí atd. Upřímně tato výpověď mě fakt mrzí a dost dlouhou dobu jsem to oddalovala a říkala si, třeba to bude lepší, ale opak byl pravdou.tak jsem doslova musela.
- Citovat
- Upravit
To mi je ti líto, ale když si takhle flexibilní tak určitě praci seženeš hodně štěstí v novém roce a držim palec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer všem,
Prosím potřebují pomoct. Teď je konci měsíce končím v práci, bohužel se mi nepodařilo sehnat novou, tak ač nerada musím na úřad práce. Vzhledem k tomu, že jsem v takové situací ještě nebyla, protože z minulého zaměstnání jsem šla rovnou do nového. Teď k dotazu, všude se píše, že je potřeba zápočtovy list, ten jsem dostala, ale čekala jsem, že tam bude skrz vypočítání podpory nějaká tabulka kolik jsem vydělávala atd. Jenže tam je nápis " potvrzení o zaměstnání" a je tam jen moje jméno a adresa, jméno a adresa zaměstnání, od kdy do kdy jsem u nich pracovala, jaké mám vzdělání a pozice, razítko a podpis. Tak se chci zeptat jestli to tak na být a jak teda ten úřad zjistí moje výdělky atd.?
Děkuji a pěkný večer