Peklo s nočním spaním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
49
2.1.14 20:10

peklo s nočním spaním

Mám 14 měs. starou dceru a chci se poradit, protože už jsem snad vyzkoušela všechno a když si myslím, že už to bude dobrý začne ten pekelný maraton nanovo- kvičí, ječi ze spaní, točí se po postýlce, vyloženě se v ní mlátí, pak kolikrát vyleze i z ní do naší postele a tam pokračuje stejný scénář… :zed:, je to ke zbláznění, jsme fakt vyčerpaní, i jsem šíleně zhubla a mám tak dotrhaný spánek, že pak nemůžu ani spát… Pomůže když dám mlíko, ale že jen usne a pak zase :nevim:, zkoušela jsem silnější mlíka, taplo, chlad, kaše, už ani nevím co vše. Od narození s tím máme problém, dětskej doktor jen hodí ramenama a tím skončí. Je nějaká dobrá rada, či to budeme muset přetrpět až z toho vyroste???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6698
2.1.14 20:14

Ahoj! A jak často a kolik hodin ti spí během dne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
2.1.14 20:16

Hmmmm…jak dlouho to trva? U nas takhle maly vyvadi jen kvuli zubum. Kolikrat spi pres den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
2.1.14 20:17

Jestli je dítě ockovane, muže to byt z toho, u naši starší to tak bylo, pomohl joalis detox, doplňování horciku a dalších živin. O všem se píse v knihách Jiřího Janči nebo MUDr Jonáše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zzzuuz

Rady si taky velice rada prectu. Mame 15 mesicu starou holcicku a je to presne totez co popisuje zakladatelka…

• Citovat
  • Upravit
49
@Saffiraa píše:
Ahoj! A jak často a kolik hodin ti spí během dne?
@Wink píše:
Hmmmm…jak dlouho to trva? U nas takhle maly vyvadi jen kvuli zubum. Kolikrat spi pres den?

No trvá nám to od narození, jako by měla strach, že ji něco uteče… no a přes den spí tak 2,5 - 3 hod. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
2.1.14 20:19

Podle mě jsou to noční děsy, aspoň jak to popisuješ. Jestli se u toho špatně probouzí, brečí ze spánku, tak by to mohlo být ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
2.1.14 20:20
@smultul píše:
Podle mě jsou to noční děsy, aspoň jak to popisuješ. Jestli se u toho špatně probouzí, brečí ze spánku, tak by to mohlo být ono.

a co s tím? jsem si říkala zda to nejsou zuby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
2.1.14 20:24

@Ew64 Tak to v tom pripade asi moc neporadim, pokud to trva od narozeni. To si nemyslim, ze bude mit bezny duvod, jako zuby, hlad atd…Jinak by se to stridalo s obdobim klidu. Me pomohlo na caste buzeni zminimalizovat denni spanek a to jen na hodku a pul po obede. Od te doby spi maly celou noc klidne i 10 hodin. A tyhle stavy, co popisujes mivame jen s novym zoubkem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7245
2.1.14 20:29
@smultul píše:
Podle mě jsou to noční děsy, aspoň jak to popisuješ. Jestli se u toho špatně probouzí, brečí ze spánku, tak by to mohlo být ono.

přesně to si myslím taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
2.1.14 20:30

Tak nám starší dcera v noci skoro vůbec nespala až do roka a půl, pak jsme ji vzali k nám do postele a jakžtakž spala, když tam s ní někdo ležel a výrazně líp spí až tak od čtyř let. Prošetřená byla a nic jí nebylo a rada od dětské doktorky byla vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
2.1.14 20:31

Taky se pridavam s nasim netopejrem.. padne 1:00 a do rana je to same prevalovani, knourani.. pomuze jen nepretrzite kojit, jenze: to pak rano ty prsa vypadaj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
2.1.14 20:35

děkuji

No jsem ráda, že v tom nejsem sama, též si myslím, že to je i zuby, protože chvíli je jakš takš klid, v uvozovkách řečeno a pak je to hotová hirošima…
a s tím kojením :), no kojila jsem ji po hodině a půl, ještě že už to je z mnou… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
2.1.14 20:46

@Ew64 u nás se taky bojuje se spánkem…ale poslední 2 měsíce se to pořád lepší.

máte noc kdy je to dobrý? nebo je to každou noc??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
2.1.14 20:46

Mam stejny problem s dcerou 20mesicu sileny problemy s usinanim.pak strasne cestuje dokonce kdyz s nama spi tak je schopna nas prelest ve spanki nebo spis polospankunKazdyn usinani byko min 30min rev a rev ted par dni zkpusime. uspavat ze s ni jsme. v pokoji a ona v postylce…nevim vysledky moc.nepozoruji.Jo a nikdy se nak nestalo aby usnula napr. v naruci, bud v aute a nebo v postylce nikde jinde. Je to na palicu asi ua celou dobi po secteni jske.mely tak mesic. klidneho usinani. Snad bude lip ale.pri porodu byla. resuscitovana a cetla.jsem.ze takovy deti maji problemy se spankem…tak nevim jestli je to pravda ale.na nas to sedi na jednicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí