Uspávám tříletou v kočáře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.1.14 22:45

Uspávám tříletou v kočáře

Už nevím co dělat, malá má tři a pořád ji večer uspávám doma v kočárku. přitom syna jsem naučila na postýlku od narození, nebyl problém. Malou už jsem zkoušela dát k synovi do pokojíku a řev šílený se to prostě nedalo, nezvládla jsem to a zase ji uspala v kočárku. Moc se stydím a nevím jak ji naučit na postel. Prosím o rady, a radši anonymně se stydím :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
1.1.14 22:46

Tak s triletou uz si to muzes vysvětlit ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.1.14 22:47

Tříletá není hloupé miminko, zkusila bych úplatky ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.14 22:48

@careynka zkoušla jsem číst pohádky, lehnout si s ní, odejít a nic pořád řve, tak mám strach aby na nás nepřišli sousedi.To je strašný jak spustí ten svůj ječák.

• Citovat
  • Upravit
451

Tak to musí být pěknej teror. Nešlo by polehoučku uspávat v kočáře vedle postele kam jí chceš později uložit a pak jí prostě jednou do postele šoupnout? Problém je v houpání, nebo v čem? Co se jí na tom tak líbí? Zřejmě to nechceš řešit radikálně, že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika

Já tak uspávám 17m :oops: :oops: ale dnes jsem jí teda nakonec dala do postýlky.. a světe div se usla 8o

• Citovat
  • Upravit
6499
1.1.14 22:50

Jestli už ty uspávat v kočáře nechceš, tak bych ho odstranila z domu. Pak bude muset usnout jinak. Je to o poprvé, druhý večer už si na kočár ani nevzpomene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10876

Tak je to trochu úlet, ale pokud nemá nějaké horší zvyky a návyky… Bude to už chvilka a kočárek jí bude malý, ne? Tak třeba to nepohodlí bude vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494

Ja bych to moc nehrotila, deti jsou pekne vycurany… proste bych ji pripravovala na to, ze třeba ja nevim od pondělka uz se bude spat v jeji postýlce…nechala bych ji unavit co nejvic, aby se ji opravdu chtelo spat a slíbila ji za hezky spinkani něco, co ma opravdu rada. Vysvetslit ji ze uz je velka a kocarek by sel z domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
1.1.14 22:52

Tak at se kocar „rozbije“. To mas jako se vsim. Sejde s oci… ale asi se budes muset obrnit a nebyt mekka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.14 22:52

@Rashina já ji uspávám stylem, že sedím před pc nohy nahoře a houpu za 5. min. spí, v té posteli jsem to zkoušela mockrát a jednou dokonce až do 1 do rána a prostě neusnula :nevim: je to pohodlné pro mě ale vím, že takhle už to dál nejde. Musím to už řešit, vyhodím ten starý krám dám ho k popelnici a řeknu, že si ho popeláři odvezou :mrgreen: to je horší, než s odnaučování dudlíku. Pomoooooct

• Citovat
  • Upravit
10876
1.1.14 22:54

A pak spí kde? V tom kočáře??? Nebo ve své posteli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
1.1.14 22:58

Zkus ji vzít do náruče a uhoupat ji, jako ve vedlejší diskuzi… ne sranda, ale fakt se nedalo. Holt budeš muset vydržet to ječení - taky jsem to zažila - dva dny šílený řev, poblinkání, pokadění… a třetí den paráda, sice bylo dítko vzhůru a sedělo v postýlce a hrálo si s medvědem, ale byl klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.14 22:59

@Trojlístek Jak ji uspím to trvá tak 5.min.tak za půl hodky ji dám do pokojíku k synovi, mají postele naproti sobě a tam spí do rána. Problém je v tom usínání.

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
1.1.14 23:01

Vyfotila bych ji a v puberte, az te bude zlobit, tak to ukazovala kamaradum :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510