Kdy jste daly dítko do normální postele?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26.12.13 21:27

kdy jste daly do normalni postele

Maminky mam dvouleteho chlapecka pred mesicem zacal stim ze si do postylky vyleze tak ze skace pres sprusle po hlave jenze mi to dela uz i z postylky ven uvazuju nad normalni postele urcite se zabranou myslite ze to je dobre reseni kdy jste dali do postele vy? A jak ho naucit usinat aby z ni nevylezal a ja tam nemusela byt snim? Prosim poradte dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8996
26.12.13 21:29

No já dala prcka do postele jakmile se začal přetáčet, ale jak to udělat aby usnul beze mě to nevím. Usne se mnou a já pak zmiznu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
26.12.13 21:29

Ve dvou letech jsme od postýlky oddělali postranici a ve dvou a půl šel do klasický postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
26.12.13 21:31

Brácha má děti něco málo přes rok po sobě. jak se narodilo druhé, první šlo do normální PATROVÉ postele. takže klíďo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
26.12.13 21:32

Do velké postele šla ve 23.měsících. Z postele nikdy nevylézala, neuspávám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404

My jsme teď koupili postel 90*180 se zábranou a dáme ho do ní hned po Novém roce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798

Někdy před 2. rokem. Dětská návštěva nám rozrazila postýlku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565

Do větší postele jsme stěhovali malou tak dva měsíce před druhými narozkami. Koupili jsme postel se zábranou. S vylézáním problém nebyl, ona tou dobou usínala krásně sama, nejdřív jsme ji do velké postele dávali spát jen přes den, později i v noci. To vylézání nastalo až později, prostě ji jen vezmu a odnesu zase zpátky. Když to fakt nefuguje, tak ji nechám ještě chvíli strašit vzhůru…žádný fígl na to taky neznám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
26.12.13 21:34

My jsme koupili normální postel se zábranou ve 2 letech a chvilku trvalo než se naučil usínat ve velké, odpolední spánek většinou chtěla spát v té malé a večer se občas odstěhoval do mé postele, protože jsem čekla adruhé, tak jsme mu udělali pokojíček. Trvalo to asi 2 měsíce než chtěl spát jenom v té velké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
26.12.13 21:34

My jsme dávali do velké postele před měsícem, čili cca 2 roky a 1 měsíc. Malý ale usínal v postýlce od narození sám, tak s tímhle problém nebyl. Spíše jsem měla strach, aby z postele pořád neutíkal, protože když jsme mu zkusili oddělat u postýlky šprušle, tak byl imrvére u dveří, ale v posteli spí ještě lépe jak v postýlce a neutíká. :palec: Nemáme zábranu, ale postel s přistýlkou, kterou na noc vysunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
26.12.13 21:38

My jsme malého přesunuli do velké postele někdy kolem 20 měsíců. Už jsem měla strach, aby nevypadl z postýlky. Ve velké posteli spí jak kdy, někdy v pohodě, někdy utíká, ale je to lepší na uspávání, vlezu si k němu a pak zmizím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
26.12.13 21:40

Nemáme zrovna tuto, ale jen pro představu.
http://www.nabyteksmirice.cz/…stylkou.html

Takže když malý spadne, nespadne na zem. Ale musím říct, že zatím spadl jen tu první noc a od té doby už ne. Vždy ho najdu tam, kde má být. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25103
26.12.13 21:41

Kdyby jsme měli místo, tak tam naši - teď dvouletou - dáme už teĎ. Usínat samotnou jsem si ji naučila kolem roka, takže vím, že s tím by problém neměla. Má vyndané šprušle, takže ví, že může ven, ale jak ji dám spát, tak ví, že nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
26.12.13 21:42

A také je ta postel s přistýlkou dobrá na to, až bude malý třeba nachlazený a bude se v noci budit, tak si tam můžu lehnout s ním a ne pořád běhat z ložnice. Taky když mu přijde na návštěvu nějaký kamarád a pod. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
26.12.13 21:44

Okolo roku, kdyz se naucila slezat. Ja uspavam, takze jsem utikani z postele neresila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí