Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hezký vecer a hezkého silvestra. Mám takový. dotaz, budete děti budit na půlnoc na ohnostroj? Jak staré děti myslíte že už z nej něco mají? Nevím jestli se jít kouknout pred barák jen o půlnoci se psy a nebo budit i malého. Co myslite?
My jsme byli ve městě v 8 večer se podívat na dětský ohnostroj.Je jim 6 a 3 a budit nebudu, je by totiž nevzbudil ani rychlík kdyby jim projížděl u hlavy
a já pochybuju že vydržím do půlnoci už ted se mi chce spát. soused dělá velký ohnostroj na nový rok tak se podíváme i s dětma zítra, dělává to tak kolem šesté.
Myslím, že malá se mi vzbudí sama až to začne rachotit o pulnoci stejně jako loni..jinak někdo tady dělal ohnostroj než usla a jak to viděla tak se rozbrečela
takže moje z toho bud emít tak leda trauma ![]()
Jestli myslíš jednoročáka, tak bych ho nebudila. Nebudu budit ani mýho 2,5 ročáka. Leda by se vzbudil a měl zájem, tak obleču a pujdem, nebo budem koukat z okna. Koupila jsem pár fontán a prskavek a pod a zítra večer si to pustíme
(dnes jsme to nestihli)
Nebudeme budit (2roky)
I když je velká pravděpodobnost, že se vzbudí sám ![]()
Příspěvek upraven 31.12.13 v 20:27
Malou budit nebudu (2 roky), ale počítám, že se vzbudí sama a bude vřískat, že se bojí ![]()
a mám skočit z Nuselskýho mostu, protože tam občas někdo skočí, nebo nemám? Jací lidé z toho něco mají? Nevím, jeslti se jít kouknout jen z mostu, nebo rovnou přelízt plot a nebo k tomu volat cajty. Co myslíte? ![]()
Tiše doufám, ze ohňostroj nevzbudí ani mé a nedej bůh děti
rozhodné se na něj dívat nepůjdeme.
8 měs. šel normálně jak každý den ve 20h. spát a doufám, že ho ty rány o půl noci neprobudí a bude v klidu jak každou noc spát až do rána, dcery 2r. a 5r. ty nespí, dívají se na tv mezi tím si hrají, mlsají a čekají s náma na ohňostroj, dneska nemají večerku, nejstarší chce hrát uno karty
Budit ho nebudu, obávám se, že ho ti idioti, co to tu od 18 hodin pouští jen s malýma pauzama, probudí několikrát. ![]()
Příspěvek upraven 27.11.14 v 12:30