Pěkná postava, nebo už moc?

19.8.23 13:13

Pěkná postava, nebo už moc?

Poslední dobou jsem trošičku přibírala a i když si nemyslím, že by to byl nějaký extrém, ohlasy z okolí jsou smíšené. Z většiny pozitivní od mužů, kamarádky, máma atd. ale občas prohodí něco ve smyslu toho, že bych měla začít držet dietu. Roste mi hlavně zadek, což si myslím že je ta lepší varianta. Je mi 24, děti zatím nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
695
19.8.23 13:16

To ses zase ty? :roll: Jsi obezni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8525
19.8.23 13:17

Ne. to fakt pěkná postava není. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15449
19.8.23 13:17
@Hanka20000 píše:
Poslední dobou jsem trošičku přibírala a i když si nemyslím, že by to byl nějaký extrém, ohlasy z okolí jsou smíšené. Z většiny pozitivní od mužů, kamarádky, máma atd. ale občas prohodí něco ve smyslu toho, že bych měla začít držet dietu. Roste mi hlavně zadek, což si myslím že je ta lepší varianta. Je mi 24, děti zatím nemám.

Už je to moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3009
19.8.23 13:18

Postava nic moc. Rekla bych plnostihla. S brichem by si mela urcite neco delat a celkove zapracovat na jidelnicku a cviceni. To mas nadvahu, stihla nejsi ani nahodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37252
19.8.23 13:19

Už zase :roll: Jsi tlustá, hezký to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
19.8.23 13:20

Mě to připadá jako by ses vycpala polštářem na té jedné fotce :mrgreen: A jo, jsi tlustá už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.23 13:22
@GabinkaCh píše:
Mě to připadá jako by ses vycpala polštářem na té jedné fotce :mrgreen: A jo, jsi tlustá už

No, to nevycpala, prostě mam velkej zadek 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613

Ne, to není hezké. S tím zadkem si nesednes zachvili do židle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Mgree píše:
Postava nic moc. Rekla bych plnostihla. S brichem by si mela urcite neco delat a celkove zapracovat na jidelnicku a cviceni. To mas nadvahu, stihla nejsi ani nahodou.

Plnostihla je spatne? 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35385
19.8.23 13:23
@Hanka20000 píše:
Poslední dobou jsem trošičku přibírala ai když si nemyslím, že by to byl nějaký extrém, ohlasy z okolí jsou smíšené. Z většiny pozitivní od mužů, kamarádky, máma atd. ale občas prohodí něco ve smyslu toho, že bych měla začít držet dietu. Roste mi hlavně zadek, což si myslím že je ta lepší varianta. Je mi 24, děti zatím nemám.

No, za mě už to je dost. Ale je to tvoje věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denny.5
19.8.23 13:24

Určitě pěkná není, je hlavně nezdravá.

• Citovat
  • Upravit
7221
19.8.23 13:25

Jestli v tomhle chodíš ven… Tak to seš hergot odvážná. Bych chtěla mít takový sebevědomí jako ty. Fakt. Věci na tělo nenosim. Vím, že vypadám tak, jak vypadám. Nevyšla bych ven v ničem o 2 čísla mensim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
19.8.23 13:28

Někomu se to líbit může. Z mého pohledu jste vážně nemocná, protože obezita nemocí je. A s přibývajícími léty bude přibývat na té vážnosti, pokud se nerozhodnete s tím něco udělat. Tak to prostě je.

@Hanka20000 píše:
Poslední dobou jsem trošičku přibírala a i když si nemyslím, že by to byl nějaký extrém, ohlasy z okolí jsou smíšené. Z většiny pozitivní od mužů, kamarádky, máma atd. ale občas prohodí něco ve smyslu toho, že bych měla začít držet dietu. Roste mi hlavně zadek, což si myslím že je ta lepší varianta. Je mi 24, děti zatím nemám.
  • Citovat
  • Upravit
6445
19.8.23 13:28

Toto bylo moc uz pred deseti kily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat