Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Opakovane se mi zdají sny o tom, že rodím, o tom, že jsem těhotná. Někdy rodím a i ve snu si uvědomuji, že si neuvědomuji dobu těhotenství. Prožívám porod, bolesti, které ale nejsou velké. Takový sen se mi zdál už hodnekrat. Zvláštní na tom je, že dvě děti mám. Mladšímu dítěti je 8. Jsem ve věku, kdy opravdu další dítě mít nebudu. Tyto sny mám zhruba rok, dva… Proč? Chápala bych to, kdybych toužila po dalším dítěti, přála si těhotenství…
Mně se často zdál sen že mi pořád někdo vnucoval dítě a já ho odmítala že není moje, a pak se mi zdálo že mě dítě tahá za nohu a já ho vzala do náruče. Taky jsem si myslela co jsou to za hloupý sny, že už jsem věku kdy se o to už nepokouší, no a mám skoro tříletou cácoru, ani nevím jak se to stalo
Možná ti chce tělo něco naznačit.
@mamule42 píše:
Mně se často zdál sen že mi pořád někdo vnucoval dítě a já ho odmítala že není moje, a pak se mi zdálo že mě dítě tahá za nohu a já ho vzala do náruče. Taky jsem si myslela co jsou to za hloupý sny, že už jsem věku kdy se o to už nepokouší, no a mám skoro tříletou cácoru, ani nevím jak se to staloMožná ti chce tělo něco naznačit.
A kolik ti bylo? Mně už je hodně přes 40. To už by nebylo rozumné mít dítě, pokud by to vůbec slo.
Já mám pocit, ale nevím to jistě jo, že když se zdá o těhotenství, že přijde životní změna. Pokud by pro tebe duté problém nebylo, bude to změna pozitivní jestli opačně, tak negativní změna. Ale co je na tom pravdy, těžko říct. ![]()
V jednom snu jsem viděla své narozené dítě v košíku a na papírků napsané jméno. Kamarádka vyprávěla o snu, ve které porodila a několik dní to dítě na sobě cítila
@onajeblond píše:
Já mám pocit, ale nevím to jistě jo, že když se zdá o těhotenství, že přijde životní změna. Pokud by pro tebe duté problém nebylo, bude to změna pozitivní jestli opačně, tak negativní změna. Ale co je na tom pravdy, těžko říct.
Tak to doufám, že to tak není. Jsem ve věku, kdy už bych dítě opravdu mít neměla.
Mně se jednou zdálo že se mi narodil kluk se jménem Jan po expartnerovi. No o pár let později se mi opravdu narodil.
@Švédka87 píše:
Mně se jednou zdálo že se mi narodil kluk se jménem Jan po expartnerovi. No o pár let později se mi opravdu narodil.
To jméno jsi vymyslela ty nebo otec dítěte?
@Sára 1 v tom snu vůbec nevím kdo to vymyslel. Teď pro syna jsme s manželem zvolili jméno Martin.