Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, potřebovala bych poradit já vždycky ve škole zadržím prdy a potom mě kručí z toho v břiše. Máte nějaké rady jak se tomu vyhnout. Nebo co s tím dělat prosím pište 🙏. Moc je to trapné když mě potom kručí nahlas v břiše. Předem děkuju ![]()
@Nelli211 píše:
Dobrý den, potřebovala bych poradit já vždycky ve škole zadržím prdy a potom mě kručí z toho v břiše. Máte nějaké rady jak se tomu vyhnout. Nebo co s tím dělat prosím pište 🙏. Moc je to trapné když mě potom kručí nahlas v břiše. Předem děkuju
Upravila bych jidelnicek - pravidelna nenadymava strava, zkusila probiotika a chodila prubezne prdet o prestavce do soukromi
@Nelli211 píše:
Dobrý den, potřebovala bych poradit já vždycky ve škole zadržím prdy a potom mě kručí z toho v břiše. Máte nějaké rady jak se tomu vyhnout. Nebo co s tím dělat prosím pište 🙏. Moc je to trapné když mě potom kručí nahlas v břiše. Předem děkuju
Tak to zkus nedržet a uvidíš, jaká bude reakce ![]()
Prostě změň jídelníček, ať nemáš problémy.
@Nelli211 píše:
ty ses jako žákyně nebo studentka zaregistrovala na web, který se jmenuje emimino, proto, abys tady primárně řešila své prdy??? ![]()
@Nelli211 píše:
Tak je nezadrzuj a jsi si prdnout v hodině na chodbu nebo WC. To dneska ti mladí jsou fakt retardovaní a nesvepravni. ![]()
Zmenit stravu (malo cukru, mimo jine), hodne se hybat, at se pohnou i streva, a vyprdet se, kdykoli je to mozny.
Tohle je asi muj zatim nejdivnejsi prispevek tady
![]()
@Neilika píše:
Zmenit stravu (malo cukru, mimo jine), hodne se hybat, at se pohnou i streva, a vyprdet se, kdykoli je to mozny.
Tohle je asi muj zatim nejdivnejsi prispevek tady![]()
@GabinkaCh píše:
Holky neprdí přece tak o čem tady diskutujete?
Ale prdí taky, ale duhové obláčky s vůní růže 🌹 ![]()
Nelli, bacha na mléko, okurky, meloun, kynuté pečivo, to všechno taky může nadýmat. Bude to chtít trochu změnit jídelníček. Jo a je to blbý, ale zadržovat prdíky není zdravé.
@Buba mara píše:
Ale prdí taky, ale duhové obláčky s vůní růže 🌹
Nelli, bacha na mléko, okurky, meloun, kynuté pečivo, to všechno taky může nadýmat. Bude to chtít trochu změnit jídelníček. Jo a je to blbý, ale zadržovat prdíky není zdravé.
prdět ve škole je zas nepřípustné
@stinga píše:
prdět ve škole je zas nepřípustné
Ale prd
(promin, musela jsem
)
Mám pro tebe řešení. Srat o 106
a když máš strach, kup si plínku. Měla sis to na cvičit za covidu, když byli roušky
, to jsou ty vaše studentské stravy, nejite pořádně a pak sere*e ![]()