Zadržení plynů

3
18.8.23 17:14

Zadržení plynů

Dobrý den, potřebovala bych poradit já vždycky ve škole zadržím prdy a potom mě kručí z toho v břiše. Máte nějaké rady jak se tomu vyhnout. Nebo co s tím dělat prosím pište 🙏. Moc je to trapné když mě potom kručí nahlas v břiše. Předem děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stará známá
18.8.23 17:24
@Nelli211 píše:
Dobrý den, potřebovala bych poradit já vždycky ve škole zadržím prdy a potom mě kručí z toho v břiše. Máte nějaké rady jak se tomu vyhnout. Nebo co s tím dělat prosím pište 🙏. Moc je to trapné když mě potom kručí nahlas v břiše. Předem děkuju :)

Upravila bych jidelnicek - pravidelna nenadymava strava, zkusila probiotika a chodila prubezne prdet o prestavce do soukromi

• Citovat
  • Upravit
74217
18.8.23 17:25
@Nelli211 píše:
Dobrý den, potřebovala bych poradit já vždycky ve škole zadržím prdy a potom mě kručí z toho v břiše. Máte nějaké rady jak se tomu vyhnout. Nebo co s tím dělat prosím pište 🙏. Moc je to trapné když mě potom kručí nahlas v břiše. Předem děkuju :)

Tak to zkus nedržet a uvidíš, jaká bude reakce :roll:
Prostě změň jídelníček, ať nemáš problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
18.8.23 17:25
@Nelli211 píše:

ty ses jako žákyně nebo studentka zaregistrovala na web, který se jmenuje emimino, proto, abys tady primárně řešila své prdy??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20910
18.8.23 18:01
@Nelli211 píše:

Tak je nezadrzuj a jsi si prdnout v hodině na chodbu nebo WC. To dneska ti mladí jsou fakt retardovaní a nesvepravni. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
18.8.23 18:09

@Cenarius aby potom nebyla víc na chodbě než ve výuce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
18.8.23 18:25

Holky neprdí přece tak o čem tady diskutujete? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42588
18.8.23 18:53

Zeptej se místní odbornice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neilika
18.8.23 19:05

Zmenit stravu (malo cukru, mimo jine), hodne se hybat, at se pohnou i streva, a vyprdet se, kdykoli je to mozny.
Tohle je asi muj zatim nejdivnejsi prispevek tady :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
77042
18.8.23 19:09
@Neilika píše:
Zmenit stravu (malo cukru, mimo jine), hodne se hybat, at se pohnou i streva, a vyprdet se, kdykoli je to mozny.
Tohle je asi muj zatim nejdivnejsi prispevek tady :think: :lol:
:mrgreen: ale praktický :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
18.8.23 21:01
@GabinkaCh píše:
Holky neprdí přece tak o čem tady diskutujete? :D

Ale prdí taky, ale duhové obláčky s vůní růže 🌹 :lol:
Nelli, bacha na mléko, okurky, meloun, kynuté pečivo, to všechno taky může nadýmat. Bude to chtít trochu změnit jídelníček. Jo a je to blbý, ale zadržovat prdíky není zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
18.8.23 21:05
@Buba mara píše:
Ale prdí taky, ale duhové obláčky s vůní růže 🌹 :lol:
Nelli, bacha na mléko, okurky, meloun, kynuté pečivo, to všechno taky může nadýmat. Bude to chtít trochu změnit jídelníček. Jo a je to blbý, ale zadržovat prdíky není zdravé.

prdět ve škole je zas nepřípustné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neilika
19.8.23 08:17
@stinga píše:
prdět ve škole je zas nepřípustné

Ale prd :lol: :mrgreen: (promin, musela jsem :D )

• Citovat
  • Upravit
3513
19.8.23 09:38

Mám pro tebe řešení. Srat o 106 :) a když máš strach, kup si plínku. Měla sis to na cvičit za covidu, když byli roušky :lol:, to jsou ty vaše studentské stravy, nejite pořádně a pak sere*e :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová