Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj ![]()
Mam jednu andulku chlapecka. Kdyz pletu porad mi chodi na vlnu. Tak me napadlo, jestli mu nechybi nejaky domek, pelisek v kleci. Znama, ktera pracuje ve zverimexu mi rekla, ze urcite poridit muzu, ze to neni jen na hnizdeni pro vajicko.
Muzete mi poradit jaky, pokud mate zkusenost? Premyslela jsem bud nad kokosem nebo kosickem, ale jakou mu tam dat vypln? Kokosove nebo balnene vlakno. Aby mu to bylo jemny na telicko ![]()
Podle mě je to blbost. S vlnou si hraje, protože je to barevné a líbí se mu to. Stejně tak lezou rádi do rozcuchaných vlasů. Je to pták, ti sedí přirozeně na větvi, nerozvalují se nikde okolo. Když ho chceš potěšit, pořiď mu samičku ať není sám.
@Aduš8
Druhou andulku nechceme, venujeme se ji kazdy den, je pustena min 5 hodin denne.
To je fajn logika, nepotrebny pelisek desne resis, ale partaka stejneho druhu, ktery je pro papouska celkem zasadni, poridit nechces
.
@nototedanevim píše:
To je fajn logika, nepotrebny pelisek desne resis, ale partaka stejneho druhu, ktery je pro papouska celkem zasadni, poridit nechces.
Nevim o co vam tady jde, dala jsem jen dotaz, zda je vhodny pelisek. Spousta lidi ma jen jednu andulku, je na tom snad neco soatnyho? Ze ja se tady vubec ptala