Koncem třetího měsíce peněžitá pomoci na mateřske
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No, to se domluvite. Treba ti rekne, ze nemas narok a ze by mohl jit na PPM partner, nebo ze mas treba narok az na RP. Asi te nebude honit na schuzky, kdyz budes 6tydnu pred TP a pak po porodu taky tezko. Takze treba se chce dohodnout na tom, jak budes chodit dal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Termin porodu mam 10.5.
no mozna jsem v te ochranne lhute, ja ae v tom vubec nevyznam, ach jo
![]()
- Citovat
- Upravit
No, kdyz napises, od kdy do kdy jsi pracovala, tak ti to tu nekdo rekne. Zda mas narok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1mila2 píše:
No, kdyz napises, od kdy do kdy jsi pracovala, tak ti to tu nekdo rekne. Zda mas narok.
Mela jsem praci, potom asi 5 mesisu jsem pracovala pouze na dohodu, a pak 3 mesice jsem byla na DPP, na konci jsem zjistila ze jsem tehotna a to mi koncila smlouva a tak jsem do tydne nastoupila na urad
- Citovat
- Upravit
Takže 5 měsíců DPP nebo DPČ? Jinak u DPP výdělek nad 10tis hrubého byl?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Takže 5 měsíců DPP nebo DPČ? Jinak u DPP výdělek nad 10tis hrubého byl?
5 mesicu DPC a potom 3 mesice na DPP, vydelek u DPP sem mela mesicne cca 16 000 cisteho
- Citovat
- Upravit
Pokud jsi otěhotněla během DPP, tak nárok na PPM nemáš, z DPP neplyne ochranná lhůta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lendeš píše:
Pokud jsi otěhotněla během DPP, tak nárok na PPM nemáš, z DPP neplyne ochranná lhůta.
Dekuji ![]()
- Citovat
- Upravit
Hezke odpoledne.
Dnes jsem byla na urade prace (jsem tam registrovana od konce zari). A pani mi dnes rekla, ze koncem tretiho mesice se domluvime na penezite pomoci v materske. Ja myslela, ze do porodu uz nic nedostanu, ze budu mit az rodicovsky prispevek, jak je to? O jakou penezitou pomoc se jedna? Jsem 27tt. Dekuji