Příspěvek na bydlení 2019/2020
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Zdravím ženy potřebovala bych poradit.
V lednu 2020 jsem byla na UP s žádostí o příspěvek na bydlení. Bohužel mi dnes přišel jen rodicak, to nechápu, jelikož jsem tam byla tak, aby mi to navazovalo. P. Úřednice mi přepsala z 1. čtvrtletí 2020 na 4. čtvrtletí 2019. A teď babo rad. Pobírám to od dubna 2019,tudiz mě to nějak nevychází.
Dekuji
Dopis ti uz prisel? Ktereho jsi tam byla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šla bych se tam zeptat, nenapadá mě nic, proč to nepřišlo naráz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaileee Dopis ale nechodí, pokud už to pobírá a pokud se jí to nesnížilo, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaileee
Byla jsem tam někdy 20teho, nesla jsem tam papír potvrzený. Chodím tam takto kazdy 3 měsíce a vždy 10teho jsem to tam měla. Proto to nějak nechápu. Papír mi zatím žádný nepřišel. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A za anonym se omlouvám, nevím proč příspěvek je anonymně.
jsem tu nová tak se ještě moc neorientuju. 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám tam i příspěvek na malého, který jsem podepisoval, taktéž každé 3 měsíce. Jsem z toho už jelen, člověk tam letí aby to měl všechno v pořádku v čas a pak tohle. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leillinka píše:
@Kaileee Dopis ale nechodí, pokud už to pobírá a pokud se jí to nesnížilo, ne?
Od Noveho roku se to urcite zase pomenilo ty částky, mel by prijit vsem si myslim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adieliau V lednu byly úřady přetížené, je možné, že to nestihli ještě zpracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adieliau píše:
@Kaileee
Byla jsem tam někdy 20teho, nesla jsem tam papír potvrzený. Chodím tam takto kazdy 3 měsíce a vždy 10teho jsem to tam měla. Proto to nějak nechápu. Papír mi zatím žádný nepřišel.
Byla jsi tam pozde proste to nestihli zpracovat meli toho v lednu hoooodne i kvuli tem rodicakum, prijde ti pozdeji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Abych to shrnula srozumitelněji. Duben 2019 jsem zazadala poprvé. Tudíž to je 2.ctvrtleti, klasika 3,4.ctvrtleti 2019. A když mi řekla s dalším ať přijdu v lednu na další čtvrtletí tak to asi nemůže bejt v lednu 2020 na 2019,kdyz jsem už 4 čtvrtletí 2019mela ne??
Toho by si asi na úřadě všimli že to tam je 2×?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaileee Aha, tak to jsem zvědavá, kolik a jestli vůbec něco přijde mi, taky mi dopis nepřišel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leillinka no mě je to právě divný pac tam vždycky chodím takhle každé 3 měsíce kolem 20teho někdy i dyl a Praha 8 vždy vyplácí 10teho a vždy to bylo v pořádku a až teď přišel jen RP. Bez PNB a PND.
![]()
Příspěvek upraven 10.02.20 v 13:30
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adieliau V lednu 2020 se žádalo o příspěvek za 4.ctvrtleti 2019, je to vždy zpětně. Nebo jak to myslíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím ženy potřebovala bych poradit.
V lednu 2020 jsem byla na UP s žádostí o příspěvek na bydlení. Bohužel mi dnes přišel jen rodicak, to nechápu, jelikož jsem tam byla tak, aby mi to navazovalo. P. Úřednice mi přepsala z 1. čtvrtletí 2020 na 4. čtvrtletí 2019. A teď babo rad. Pobírám to od dubna 2019,tudiz mě to nějak nevychází.
Dekuji