Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
7000 nájem +1000 tarify +300 WiFi + 2000 pojištění + 2000 půjčka + 5000 jídlo a drogerka + 2000 nafta = 19 300 Kč
to je jeden člověk?
@Lencakudrnka a k čemu přesně ti to pomůže. Výdaje se vždycky odvíjí od toho, kolik lidé vydělávají. Jiné má rodina s příjmem 35k a jiné rodina s 80k. ![]()
@Lencakudrnka píše:
Ahojky, kolik vas stoji mesicne domacnost…jidlo a vse kolem
Cca 80 tis. Jinak jsme 2+4,deti od pubose po mimino
Příspěvek upraven 24.05.21 v 09:33
@Anonymní píše:
Jsme 2
a jídlo a drogerka 5000Kč pro dva? Dobře vy…
@Anonymní píše:
Jeste bych dodala, ze dokud byly deti dve a nechodily do skolky, byli jsme ani ne na polovine(nemeli jsme ale auto a meli jsme levnejsi mensi bydleni).
jojo bez ditete to bylo mnohem lehci, to je dobrej vydaj
@Cenarius píše:
150 tis. ale jen když dám manželce volně k dispozici zlatou kartu s neomezeným limitem.
Tohle by bylo u nás, kdyby měl zlatou kartu muž ![]()
@Aduš8 já jen ze mi manzel porad vycita ze utratim mesicne deset tisic a ze je to moc… tak proto by mne zajimalo jak na tom jsou ostatni jestli ma pravdu ci ne ![]()
@Veru1987 píše:
a jídlo a drogerka 5000Kč pro dva? Dobře vy…
Děkuji, snažíme se.. (musíme) ![]()
@Lencakudrnka jak píšu, to se odvíjí od příjmu a taky toho, co z toho platíš. My to máme tak, že manžel platí veškeré povinné výdaje a já to okolo. Jídlo, ošacení, opravy auta, výlety. Ve finále to dělá z obou stran přibližně stejnou částku
@Lencakudrnka píše:
Myslim tim vse kolem domacnosti, nakupy obleceni bez najmu a elektriny apod
Na jidlo a drogerii máme asi 12 000 (včetně obědů manžela v práci a dcery ve školce).v sezóně máme trochu zeleniny a ovoce od rodičů a vajíčka taky dostáváme. Na oblečení mám max 500 měsíčně. Boty tak 3000 na půl roku. Jsme 4 (2 dospělí a 2 děti)
Jsme dva a měsíčně nás vyjde živobytí mezi 20-25 tisíci. Je v tom jídlo, fond do družstva, půjčka na byt, pojistky, paušály. Auto nemáme.
@Anonymní píše:
Na jidlo a drogerii máme asi 12 000 (včetně obědů manžela v práci a dcery ve školce).v sezóně máme trochu zeleniny a ovoce od rodičů a vajíčka taky dostáváme. Na oblečení mám max 500 měsíčně. Boty tak 3000 na půl roku. Jsme 4 (2 dospělí a 2 děti)
3000 za půl roku na boty bych měla pro jednu dceru… ![]()
@Lencakudrnka píše:
@Aduš8 já jen ze mi manzel porad vycita ze utratim mesicne deset tisic a ze je to moc… tak proto by mne zajimalo jak na tom jsou ostatni jestli ma pravdu ci ne
Tak ono taky záleží na příjmech, jinak nakupuje rodina co vydělá dohromady 80tisíc a jinak ta co 30,–…
přizpůsobí se tomu jak drogerka tak jídlo, oblečení, bydlení…vše má lacinější a dražší varianty, takže to fakt nejde porovnávat s ostatníma a řídit se podle nějakýho pruměru