Kolik měsíčně stojí provoz domácnosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30643
24.5.21 09:43

Omyl

Příspěvek upraven 24.05.21 v 09:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.5.21 09:44

@annasmyc jsme tri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zelenoockaelen
24.5.21 09:58

10k za jídlo jen když se hodně uskromníme, vaříme a žádné jídlo donáškou. Když připočtu výdaje za oblečení, hobby, tak okolo 30 - 40k. Nepočítám dovolené/víkendové výlety. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Altavista
24.5.21 10:02

Dva dospělí - jídlo i s restaurací a makrem do zásoby měsíčně 13tis, lékárna a kosmetika průměrně 2,5tis, manžel utrácí za auta, já za hadry, boty, kabelky a pitchoviny do domácnosti - to si raději nepočítáme je to fakt hodně..

• Citovat
  • Upravit
101495
24.5.21 10:03
@Lencakudrnka píše:
@Aduš8 já jen ze mi manzel porad vycita ze utratim mesicne deset tisic a ze je to moc… tak proto by mne zajimalo jak na tom jsou ostatni jestli ma pravdu ci ne :D

No, ale na odpověď, zda ma pravdu je naprosto irelevantní, jak to maji ostatní, podstatné je pouze to, kolik maze vy prijmy. Takze pokud mate prijem 25 tis, tak ma sakra pravdu, pokud 50, tak je skrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
24.5.21 10:28
@Anonymní píše:
Děkuji, snažíme se.. (musíme) :srdce:

Pockej. Jako fakt za pet litru drogerka a jidlo pro dva? Muzu vedet, jak to delas? Vzdyt to je tak na přežívání o cocce ne? Nechci te urazit, ale vazne jsem z te castky v soku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
24.5.21 10:55
@Lencakudrnka píše:
Ahojky, kolik vas stoji mesicne domacnost…jidlo a vse kolem

Proč to chceš vědět? Mají ti napsat opravdu všichni?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.21 10:56
@Villanelle píše:
Pockej. Jako fakt za pet litru drogerka a jidlo pro dva? Muzu vedet, jak to delas? Vzdyt to je tak na přežívání o cocce ne? Nechci te urazit, ale vazne jsem z te castky v soku.

Neee, není to o cocce a ráda zodpovím dotaz :mrgreen: nakupujeme hodně věcí v akci, po večerech před zavirackou je v krámu levná například zelenina a ovoce, maso bereme z biofarmy z okolí (vždy třeba 5 kilo) a celkově kupujeme velká balení jídel, protože po rozpocitani to vychází levněji než malé pytlíky. Vařím na 2 dny, pečivo si peču sama.. Jedem takhle už 3 roky, bydlíme na hranicích ČR a nejbližší obchod je 30 kilometrů daleko, takže dostat se tam párkrát do měsíce je zázrak… :mrgreen: proto bereme i ta větší balení. A jinak z drogerie - nemaluju se, a jediné co používám je kostka olivovyho mejdla, šampon od Alverde a krém na obličej od Weledy. A ty mi vydrží v klidu víc jak měsíc, takže jich zas tak velká spotřeba není.. Přítel používá 3v1 co dostane každoročně k svátku, narozkam, vánocům od rodiny.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.21 10:58

14 tisic najem plus veci, co musím zaplatit.. Na jídlo, oblečení a drogerii prostě co zbyde.. Nekdy 7 tisic a nekdy holt min :nevim: jsem sama s dvouma dětma

• Citovat
  • Upravit
6794
24.5.21 12:20

Cca 40 000 Kc. Jeden byt pronajimame. Jeden mesic min, pak je zas potreba dokoupit hadry, boty, nejaky vylet, muz kouri, udelat zasobu suchych potravin. Ted kupujeme na mimino, tak se vysplhame i na padesat.. v dobe brutalniho lockdownu mi stacilo dvacet pet. Vcetne nafty a cigaret.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.21 12:24
@Lencakudrnka píše:
Myslim tim vse kolem domacnosti, nakupy obleceni bez najmu a elektriny apod

Jídlo 6 tisíc + oblečení, kroužky, nafta, drogerie 6000. Čistě bez bydlení dám měsíčně 12 000,–
Jsem já + dítě školou povinné.

• Citovat
  • Upravit
24992
24.5.21 12:28

Jídlo+ základní drogerka cca 8tis měsíc, 2+1

povinné platby, bydlení, internet, mobil, tv, pojištění, cca 15 tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
24.5.21 12:44
@debra.morgan píše:
Jídlo+ základní drogerka cca 8tis měsíc, 2+1povinné platby, bydlení, internet, mobil, tv, pojištění, cca 15 tis

Ty jooo jak tohle děláte lidi? tři lidi za jídlo a drogerku 8tis. Já jen za drogerku (gely praci, toal. papír, čisticí prostředky, krémy, mycí gely, šampony…) dám cca 1500… a jídlo tak 11-12tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.21 13:44

@Lencakudrnka 28000,– za dva

• Citovat
  • Upravit
20847
24.5.21 16:04
@Veru1987 píše:
Ty jooo jak tohle děláte lidi? tři lidi za jídlo a drogerku 8tis. Já jen za drogerku (gely praci, toal. papír, čisticí prostředky, krémy, mycí gely, šampony…) dám cca 1500… a jídlo tak 11-12tis.

Hele podívej se na ty nejlevnější věci a věci ve velkých baleních a vejdeš se do pár stovek. A u jídla se taky nákupy velkých balení, vařením doma třeba 6-8 porcí dá taky dost ušetřit. Nekupovat žádný „blbosti“. Jako podle mě to není nereálná částka, jen já bych tak nakupoval jen kdybych musel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný