Peníze od partnera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35732
12.1.15 12:13
@bobr123 píše:
Napsala jsem to nesrozumitelne, pardon. Takze ja rodicak 11 500,3500 od nej. On vyplata kolem 25 tis. Ja z toho vseho platim hypo, zalohy na energie, internet, pojisteni, poplatky za vodu, celkem to dela kazdy mesic kolem 10 000.

A hypo je koho? co teda plati on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.1.15 12:14
@bobr123 píše:
Napsala jsem to nesrozumitelne, pardon. Takze ja rodicak 11 500,3500 od nej. On vyplata kolem 25 tis. Ja z toho vseho platim hypo, zalohy na energie, internet, pojisteni, poplatky za vodu, celkem to dela kazdy mesic kolem 10 000.

On si nechává skoro 20k?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256

8o popravdě taky mi to přijde, že to musí stačit :think: Věřím, že kdyby bylo nejhůř, tak by určitě přidal ne? Ale asi se ti snaží naznačit, že 15000 na jídlo, oblečení atd musí stačit pro 3 osoby :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
@bobr123 píše:

Aha… v tom případě Ti dává sakra málo, takže buď ať Ti přidá nebo ať tyhle všechny poplatky platí on a Tobě už nic nedává :nevim: :nevim:
Stejně nechápu tady tenhle systém, snad jednou žijeme spolu, máme spolu dítě, tak jaký moje - tvoje peníze :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
12.1.15 12:15

@bobr123 u nás jsou peníze dohromady na jednom účtu. Platby má na starosti manžel, nakupujeme většinou společně nebo po společně zkonzultovaném nákupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
12.1.15 12:15

A kdo u Vás platí elektriku, vodu, nájem…atd? Jestli máš 15tis na jídlo + grogérie, tak by ti to mělo stačit. Já mám 15tis (7,5tis já+,7,5tis on) na elektriku, plyn, vodu, jídlo, oblečení na dítě, školka, zákl. drogerie a celkem vyjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
12.1.15 12:16
@bobr123 píše:

Promiň, ale jsi hloupá, když platíš skoro vše z rodičáku a on Ti dává jen 3500Kč. To se nestydí, že ho živíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
12.1.15 12:17

Jééé aha, tak to se omlouvám :D :kytka: než jsem to tu dopsala, tak si to doplnila. Tak to je opravdu málo 8o to bych mu asi něco řekla, nebo ať hypotéku platí on, když má takovýhle příjem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
12.1.15 12:21

Hypo je moje, na dum kde bydlime, brala jsem si ji protoze jsem mela vyssi plat. Mate pravdu, jsem hloupa. Bude promluva. Diky vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
12.1.15 12:26

On setri na rekonstrukci! A to mi omyla porad dokola. Menit ho nebudu, ale bude durazne upozorneni, pokud to nezmeni, tak prestavam varit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
12.1.15 12:27
@bobr123 píše:
Hypo je moje, na dum kde bydlime, brala jsem si ji protoze jsem mela vyssi plat. Mate pravdu, jsem hloupa. Bude promluva. Diky vsem.

Kdo má dům ve vlastnictví? To je taky důležité. Jestli je na vás na oba, máte ho splácet společně. Jestli je jen tvůj, plať si ho ale půjdeme-li do detailů, tvůj chlap tam bydlí zadarmo. Neřešila bych to, kdyby všechno fungovalo. Ale promiň, chová se jak vyžírka. Jen alimenty, co by platil, by bylo více, než 3500,–-. A kde je jeho strava, jeho podíl na energiích, a to nemluvím o ocenění tvé práce. Kdybys dělala něco pro něj jen v tom rozsahu, co on dělá kolem baráku, tak jak by to asi s ním dopadlo? Asi bídně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.15 12:28
@bobr123 píše:
Hypo je moje, na dum kde bydlime, brala jsem si ji protoze jsem mela vyssi plat. Mate pravdu, jsem hloupa. Bude promluva. Diky vsem.

Hlavně to s ním opravdu vyřeš a to co nejdříve. Já už tedy sice nejsem na mateřské, pracuji, ale platím všechno. Manžel jen zálohy na vodu a elektřinu (máme dost levně). Já platím vše od školních dětí, všechny telefony, internet, jídlo, auto -provoz i opravy, prostě úplně vše. Dopadla jsem tak, že jsem se kvůli sobci zadlužila. On všechny peníze syslí na podnikatelském účtu, já mám v bance skoro 400 tisíc dluh. Všechno táhnu sama. Teď nemám šanci ani odejít, protože nemám ani na nájem, jedu od výplaty k výplatě a on tvrdí, že nemá a nedá. Ale copak můžu podat nějaké trestní oznámení na vlastního manžela? Zničil by mě, i děti :,(

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
12.1.15 12:32
@Anonymní píše:
Hlavně to s ním opravdu vyřeš a to co nejdříve. Já už tedy sice nejsem na mateřské, pracuji, ale platím všechno. Manžel jen zálohy na vodu a elektřinu (máme dost levně). Já platím vše od školních dětí, všechny telefony, internet, jídlo, auto -provoz i opravy, prostě úplně vše. Dopadla jsem tak, že jsem se kvůli sobci zadlužila. On všechny peníze syslí na podnikatelském účtu, já mám v bance skoro 400 tisíc dluh. Všechno táhnu sama. Teď nemám šanci ani odejít, protože nemám ani na nájem, jedu od výplaty k výplatě a on tvrdí, že nemá a nedá. Ale copak můžu podat nějaké trestní oznámení na vlastního manžela? Zničil by mě, i děti :,(

Jak se ho vůbec můžeš dotknout, když mu na vás absolutně nezáleží? Musí to pro tebe být hodně těžké. :think:

• Citovat
  • Upravit
72725
12.1.15 12:36
@bobr123 píše:
Milé ženy, muj partner mi dava na domacnost, po odecteni vsech nakladu, 3500. Na vse. Na syna, na jidlo, na chod domacnosti. Me to prijde dost malo, co vam? A neda si to vymluvit. Penize mame rozdelene, ja rodicak plus to, co mi da a on zbytek svoji vyplaty. Ja nakupuju jidlo a vse potrebne. On plati veci okolnd domu, jako opravy a tak. Ale to neni kazdy mesic. A ja jsem co mesic v minusu, protoze on sedi na penezich, protoze musi setrit za kazdou cenu. Ani nevim proc to sem pisu, je to zmatene, tak se omlouvam. Asi jsem se potrebovala vypsat, nejak to na me padlo.

my dáváme každý 3 tis na jídlo, platíme napůl byt a hypo, zbytek každý svoje.. o jídlo se tedy starám já, chlap se zase stará o věci kolem bytu atd.. auto si platí sám :nevim: já platim staršímu školu, kroužky atd, ale jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
12.1.15 12:36

@Kobliha51
Dum je psany na me. Pulku energii a pulku hypo plati. Ja se omlouvam, jsem kopyto, co neumi psat srozumitelne. Takze jeste jednou. Plati pulku hypo, pulku nakladu na bydleni + mi dava ty 3500 na jidlo a drogosku a veci pro syna. Nezlobte se, ze to pisu tak zmatene. Takhle by vam ty penize stacily? Jsem moc narocna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný