Peníze od partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1655
12.1.15 14:09
@Anonymní píše:
Snažila jsem se to s ním probírat už 1000×, leč vždycky marně. Tvrdí, že prý moc utrácím 8o. Ano, asi ano, pokud za utrácení považuje čerstvé ovoce, zeleninu, jogurty pro děti, čerstvé maso… On umí koupit jen rohlíky a šunku, takže dle něj nemusí být výdaje za domácnost tak vysoké :zed:. Sama pro sebe jsem si nic nekoupila ani nepamatuji. Teď potřebuji nové botasky, protože 3 roky staré už se mi rozpadají a mám z nich puchýře. Ani na ty blbé boty mi nedá korunu. Jsem blbá, kdybych se bývala nezadlužila kvůli rekonstrukci domu, tak bych sice žila jen ze svého, ale měla bych šanci našetřit a odejít od něj. Teď se musím nejdříve zbavit dluhů a pak až jít.

Navrhla bych mu dávat alespoň polovinu domácího rozpočtu a předložila veškeré účty. Když by s ním nebyla řeč, přestala bych mu vařit, prát a dělat další domácí práce. At si nakupuje, vaří a pere sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
12.1.15 20:35

@Darth
To sporeni je jeho, ale pry to je na rekonstrukci domu, tak je to vlastne nase. Ale pristup ma k nemu jen on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
12.1.15 20:37

Jinak, uz jsem mu to rekla, pry to vi, ze je skudlil, ale bude mi davat vic penez. Tak snad to bude na dyl, ne treba jen pristi mesic. Diky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
9.3.15 07:31
@bobr123 píše:
Napsala jsem to nesrozumitelne, pardon. Takze ja rodicak 11 500,3500 od nej. On vyplata kolem 25 tis. Ja z toho vseho platim hypo, zalohy na energie, internet, pojisteni, poplatky za vodu, celkem to dela kazdy mesic kolem 10 000.

nějak nechápu proč to platíš ty a ne partner 8o 8o 8o 8o 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
9.3.15 09:34

@bobr123 co kdyby jsi po něm chtěla nájem? Bydlí přece u tebe ne? Takže kromě poloviny výdajů na jídlo, protože určitě si rád nabere to, co jsi uvařila, bych ho zkasírovala o půlku výdajů na bydlení a to nejenom hypotéku, ale i vodu, elektřinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný