Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky 21. září jsem posílala balík na dobírku kámošce… ona mi psala, že to převzala, zaplatila a že mi děkuje za věci po synovi. No já to neřešila, bylo to jen 320 kč a velký nákupy platím kartou, tak se to tam ztratí. Dneska jsem se šla ze zvědavosti podívat na účet, kdy to přišlo a nepřišlo. Je to už 19 dní. No a teď co. Ona papír o převzetí už nemá, já ten papírek taky ne a jak to reklamovat? Vlastně k tomu nemám nic. No tak nějak jsem smířená, že jsem o ty prachy asi přišla, není to nic co by mě zrujnovalo. Ale na**re to. :-/
Ahoj, jestli to dobře chápu tak jsi už vyhodila podací lístek od zásilky, hmm to je nemilé ![]()
Teď je potřeba zjistit podací číslo balíku aby pošta mohla zahájit reklamaci kde zjistí jaké podací znaky dostala dobírková poukázka a zjistilo se co se s ní stalo.
Bylo by dobré zajít na poštu kde jsi balík podávala a poprosit aby slečna u přepážky vyhledala v historii jaké číslo tvůj balík dostal. Povzpomínej přesně na den kdy jsi podávala, u které přepážky, v kolik asi hodin, adresáta i s adresou. Podle toho by se to dalo najít. Jenom prosím, je to věc kterou paní udělá z dobré vůle tak ji moc popros a poděkuj ![]()
@Brouckova no já jsem prostě blbá
ona mi napsala, že ten balík dorazil a jaksi mi nedošlo, že ten podací papírek bych si měla nechat, že by mi nepřišly peníze. Prostě tydýt no, co na to říct. Tak děkuji za radu… zkusím to. A když to nepůjde, tak holt nepůjde. Je to moje vina, příště budu chytřejší. Ještě jednou díky ![]()
@mejdylko není zač
Při troše dobré vůle to vyjde a za pár dnů máš penízky doma. Ať to dobře dopadne a když pak dáš vědět jak jsi pochodila budu moc ráda ![]()
Pokud to byl balík tak jí na tel přišla smska s číslem zásilky a podle té to jde dohledat.
nebo pokud si pro to šla na poštu tak měla ve schránce lístek také s číslem zásilky, a věřím že to půjde reklamoat i podle jména, ale bude to dlouho trvat. Stav se na nějaké větčí poště.
To že česká pošta nedoručuje dobírky je bohuže běžné - měsíčně nám takto nepošlou okolo 20 000kč. Vždy na konci měsíce musím vše kontrolovat a podávat reklamace.
Nejhorší je to s dobírkovkama A, Céčkový celkem chodí.
Tý jo, jak tady o tom čtu, napadlo mě zkontrolovat, jestli mi na účet připsali peníze za dobírku, kterou jsem odesílala asi před měsícem a NEMÁM TO TAM! Přitom paní balík převzala a zaplatila.
Vůbec mě to nenapadlo kontrolovat. Asi si řeknete, že jsem blbec, ale šlo jen o nějakých 160 korun a nenapadlo mě, že by to nepřišlo… Žádný doklad už samozřejmě nemám. No to je bomba teda, pošto dík!
![]()
Já jsem posílala na dobírku, Paní si to převzala 8.7.17 a peníze nikde, tak jsem se obrátila na českou poštu, že mi nic nepřišlo. Reklamaci jsem podávala 6.8. a 9.8. mi bylo sděleno, že moje reklamace je nedůvodná, že balík byl předán a peníze zaslány na účet a kopie: Datum vyplacení dobírkové částky 09.08.2017., to znamená, že až po podání reklamace mi v den vyřízení reklamace teprve vyplatili peníze. ( dobírka byla na účet), takže si poštu pohlídat.
Ahoj jdu s dotazem ohledně odeslaného balíku na dobírku. V pondělí jsem paní odesílala fusak na dobírku, v úterý jí byl doručen, je pátek a já peníze z dobírky stále nemám na svém účtu. Holky jak dlouho trvá, než pošta převede platbu? Myslela jsem si, že na druhej den budu mít platbu na svém účtu.
![]()
No jak to tady čtu, tak naposledy posílám něco na dobírku!!! Pošta si ráda peníze pozdrží.
![]()
@Ivulka88 pošta to má někde napsané do kolika dní je to na účtu, já měla cca do týdne, u dobírky je nejlepší nechat si to vyplatit hotově ![]()
Nevím jak dlouho. Jen vím, že mi zatím pokaždé přišly, takže bych se nebál, že nedojdou.
Ahoj,
mě se to ted také stalo a jen poštačka prostě nestíhala a lísteček mi vhodila až v neděli - zjevně tedy ve svém osobním volnu. Když ti nedojdou do pondělí, stav se udělat reklamaci na poštu ![]()