Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
já jsem tam nikdy nebyla, ale kamarádka tam byla víckrát a moc si to chválila. Prý pro rodiny s dětmi jako dělané ![]()
Tereza
Ahojky, tento penzion nám doporučili známí - byli moc spokojeni,tak uvidíme ![]()
Ahoj, já tam před x lety byla, tedy bydleli jsme v Ťapce, což je chalupa vedle a patří k nim. Z Permoníku nám nosili jídlo. Tenkrát se nám tam moc líbilo, do Permoníku jsme chodili do herny, mají to všechno uzpůsobený malým dětem a byli moc ochotní. Jenom jedno mínus - tenkrát, už je to tedy fakt asi 6 let - dostávali jsme děsně malé porce jídla, byli jsme tam jen holky s dětma, takže jakž takž, ale chlap by se z toho nenajedl. Ale to se mohlo 10× změnit. Já doporučuju a okolí je nádherné, krásný hladký asfaltky pro kočárek, myslím, že pro takhle malý dítě je to skoro ideální dovolená.
Prosím někoho, kdo byl na Ťapce ubytovaný v pokoji Hledá se nemo. Jestli si nepamatujete, jak ten pokoj byl veliký. Mají nam tam dát ještě dětskou postýlku a mně to podle fotek připadá fakt malé, ačkoliv paní z chaty nám píše, že se jedná o velký a světlý pokoj. Asi sem zmlsaná a zvyklá na prostor. Tady mám pocit, že se v tom pokojíku nepostaví 2 dospělé osoby vedle sebe.
A prosím o celkové dojmy z Permoníku a Ťapky.
V Permoníku jsme byli, majitelé jsou příjemní, někdy toho mají více, tak se třeba až tak klientům nevěnují, ale většinou si čas udělají, hezky si s vámi popovídají, doporučí kam jet, půjčí krosničku. My tam byli moc spokojení, ale už je to rok zpátky. Co se týče ťapky, neporadím, tam jsme nebyli, ale je to chata nad permoníkem. Osobně bych jela raději přímo do permoňíku, ale jak říkám, neznám ťapku.
Hezký den,
strávil někdo dovolenou na pensionu Permonik u Malé Úpy ? Jak jste byli spokojeni ? Není to příliš náročné pro 1,5 roční dítě ? Chystáme se tam na dovolenou, tak bych ráda znala vaše postřehy. Díky všem