Penzion chiranka

1845
16.6.17 09:49

Penzion chiranka

Byl někdo v penzionu Chiranka Lipová Lázně? Jaké je tam ubytování a jídlo? Díky za recenze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41
16.6.17 10:26

Byli jsme před více než rokem se dvěma malýma dětma. Pobyt jsme vyhráli, takže jsem to moc neřešila. Ale za mě ubytování v pohodě, čisté, relativně nové, akorát jak jsme byli 4 v jednom pokoji, tak trochu těsné, ale stejně jsme tam chodili jenom spát, takže v pohodě. Žádný velký luxus, prostě penzion. Na jídlo jsme chodili vedle do hotelu, chutnalo nám, na snídaně byl výběr - taková ta klasika - sýry, uzeniny, pečivo, marmelády, med, apod. Plus nějaké ovoce, jogurty, cereálie,… Na večeře jsme měli výběr vždy z několika jídel (tuším jsme to měli hlásit den předem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
16.6.17 10:56

@ssardinka díky za odpověď, pro děti je v tom penzionu herna? a byli jste ve wellness v hotelu Helios? jak je to daleko od penzionu? Díky. Jinak můžete mi doporučit výlety v okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
16.6.17 14:02

V penzionu tuším herna nebyla, akorát venku trampolína. Ale herna nebo takový koutek s hračkami a kobercem byl hned naproti v tom hotelu, kam jsme chodili na jídlo a děti mohly hernu využívat. Helios je odhadem cca 0,5 km pěšky. Zvládli jsme to jako pěší procházku is dcerou, která měla tehdy necelé 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
16.6.17 14:10

Z výletů - my jsem byli přímo v Lipové ve Fauna parku (http://zvirata.faunapark.cz/) - zvířata, dětské hřiště. Pak jsme byli v Jeseníku (dětem se líbila kašna na náměstí) a odtud jsme šli pěšky na rozhlednu Zlatý Chlum, což je asi 5 km slušně do kopce lesem (dvouletou jsem měla v nosítku na zádech, syn (necelé 4 roky) to zvládnul sám, ikdyž doloe v Jeseníku už sotva pletl nohama :-) a pak jsme byli ještě na Rejvízu, což je pěkná procházka, která se dá zvládnout i s kočárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
16.6.17 16:19

Jsem primo z Jeseniku, klidne napiste, rada doporucim vylety. S Chirankou nemam zkusenost, ale je nove zrekonstruovana ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí