Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, byl někdo v tomto hotelu v Bulharsku? Zajímá mě třeba jaké bylo jídlo, jak daleko na pláž a do centra, jaké ubytování a tak podobně. Díky všem za jakoukoliv zkušenost
Tenhle hotel jsme měli původně vybraný, ale dověděla jsem se na něj špatné recenze. Fotografie prý neodpovídají realitě, jídlo průměr, spíš podprůměr. Myslím, že jsou v Bulharsku lepší hotely.
![]()
Byli jsme v loňském roce a nedoporučuji. Jídlo stále stejné a nic moc, jídelna malá, takže neustálé fronty. Personál otrávený jako svítiplyn, evidentně je ta práce nebavila. Ubytování horší průměr, koberce na chodbách docela humus, to samé WC u recepce. K moři poměrně blízko uličkou mezi hotely ( pouze pro silné žaludky). Do centra daleko, musí se autobusem (cca 1 zastávka). Co mohu s klidným svědomím doporučit, je hotel Jeravi Alexandria Club v Primorsku. Naprostá bomba, klidně bych tam vyrazila znovu.
@Timura píše:
Byli jsme v loňském roce a nedoporučuji. Jídlo stále stejné a nic moc, jídelna malá, takže neustálé fronty. Personál otrávený jako svítiplyn, evidentně je ta práce nebavila. Ubytování horší průměr, koberce na chodbách docela humus, to samé WC u recepce. K moři poměrně blízko uličkou mezi hotely ( pouze pro silné žaludky). Do centra daleko, musí se autobusem (cca 1 zastávka). Co mohu s klidným svědomím doporučit, je hotel Jeravi Alexandria Club v Primorsku. Naprostá bomba, klidně bych tam vyrazila znovu.
Super, díky za tip. Hodila jsem ho do oblíbených. Máme se třemi dětmi celkem problém s hledáním ubytování a Bulharsko mi vyšlo v tomto nejlépe.