Pepco bytové doplňky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
244
23.8.15 16:27

Pepco bytové doplňky

Ahojky, otevřeli u nás nový obchod Pepco. Prý tam mají hezké bytové doplňky a licenci pro děti. Než se tam vypravím uvítala bych nějakou inspiraci (třeba fotku nebo tak něco) :kytka: na jejich webu nic moc vyčíst nejde a v letáku toho taky moc není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
23.8.15 16:35

Je to super obchod, od oblečení po bytové doplňky je to super… zajdi se určitě podívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
23.8.15 16:36

@mertas je to neco jako kik, ja tam obcas nakoupim oblecky na malyho ty tam nemaj spatny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
23.8.15 16:40

Chtěla bych se tam vypravit příští týden. strašně se mi líbí takový ty věci s motivy třeba New Yorku a tak. A taky bych chtěla nějaké věci pro prcka třeba s Disney postavičkama a tak. Mají tam něco takového? Jsem viděla akorát v letáku nějakou deku a krabičky s motivem Ameriky. Chtěla bych si to doma trošku oživit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11143
23.8.15 16:45

Ahoj Pepco je fajn na oblečení pro děti, je to levné a člověka nemrzí, že to dítě zničí nebo z toho hned vyroste (tepláky 49, trička 49 apod.). Oblečení pro dospělé o ničem. Doplňky jsou pěkné, ale já na to moc nejsem, ale tuhle jsem tam kupovala kávové lžičky 6ks za 25 Kč:-))). Co je ale super, jsou hračky, mají tam totiž docela poklady, didaktické či tvořivé hračky za pěkné ceny, i dřevěné, a jinak klasika plastové, ale za pár kaček. Třeba jsem koupila nedávno ve Sparkys bazének za 300 a ten stejný tam měli za 83 Kč, jsem se tloukla do hlavy!!! Nedělám si iluze, že v Pepcu jsou to šmejdy a jinde ne, je to to stejné, akorát v jiném obchodě člověk platí za značku, a stejně je to všechno z Číny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
23.8.15 16:45

No u nás to je maličké ale sežene se tam za pár kaček, kvalitně dobré. Do školky na zničení více než dostačující a vyhovující :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
23.8.15 16:48

@mertas Taky máš leták - http://www.pepco.cz/letak
Jinak bych řekla takový lepší a nápaditější KIK.

Příspěvek upraven 23.08.15 v 16:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
23.8.15 16:52

Oblečení pro děti je tam fakt levné, ale už se mi párkrát stalo, že se obrázek po prvním vyprání rozlámal, jednou dokonce slepil, taky se mi zdá, že se občas po vyprání oblečení tak divně srazí, roztáhne do šířky a zkrátí atd. - u jiného se mi to nestává. Ale u miminkovských mi to nevadilo, stejně z toho malý hned vyrostl. Na oblečení pro sebe jsem teda nekoukala.

Doplňky tam mají, moc jsem si to nikdy neprohlížela, ale vyloženě hnusně to zdálky nevypadá, ale teď jsem třeba chtěla prostírky na stůl, tak jsem se porozhlídla i tam a ta co se mi líbila, tak měli poslední kus a víc prostě ne. To bych asi musela objíždět všechny Pepca v kraji nebo co:)

Levné to tam je ale určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
23.8.15 17:24

Za mě taky super. V zimě letime k moři a tak jsem tam dětem teď nakoupila nové hadry, krásná letní trika za 35 Kč, moderní 100%ni bavlna. Prostě moc parady skoro zadarmo. U něčeho je materiál horší, to ale poznas hned na omak. Bytové doplňky krásné a levné, za mě tedy fakt super..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
23.8.15 21:28
@Jannnča píše:
@mertas Taky máš leták - http://www.pepco.cz/letak
Jinak bych řekla takový lepší a nápaditější KIK.

tak to jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
28.8.15 20:23

@mertas Jak dopadl nákup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...