Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dala bych ocet a pro dítě s citlivou pokožkou bych aviváž vůbec nepoužívala ![]()
Aviváž vůbec nepoužívám, jen vyperu a necítím nic
ale mám klasický prášek, persil nebo ariel, tyhle „ekocosi“ mi přijdou, že moc neperou
ocet by mohl pomoci ![]()
@ixule Ariel sensitive jsem zkoušela, a hned jí vyleze atopák
Furt hledám nějakej lepší prášek, ten Ecover zatím pere nejlépe, ale mohlo by to být lepší!
Peru v Ecoveru take, v gelu a v zivote mi po vyprani nic nesmrdelo. Dala jsi to alespon na 60 stupnu?
Kup si Ariel sensitive tekutý, krásně pere a voní..Lepší je ještě Vhite+Color, voní ještě lépe a dlouho, ale není přímo pro děti..Peru jen v těchto dvou a nepotřebuje žádnou aviváž, ale než jsem se k němu dopracovala, chvíli to trvalo ![]()
@mončís píše:
@ixule Ariel sensitive jsem zkoušela, a hned jí vyleze atopákFurt hledám nějakej lepší prášek, ten Ecover zatím pere nejlépe, ale mohlo by to být lepší!
chápu
co ty gely a 2× vymáchat? měla jsem na miminko tuším od arielu nějaký hypoalergenní z německa, u nás se neprodával
protože jsem kdysi sama mívala problémy s pracími prášky, ale už je to dobrý a kluci taky v poho. No nebo bych to vyprala na vyvářku, peru tak i lůžkoviny, když je pročůrají a je to v pohodě.
@mončís Amway jsi nezkoušela? Prakticky bezezbytku se vymáchá, nezůstává v prádle.
Neustále čichám k vypranému ložnímu prádlu, a připadám si jako blázen.
Minule jsem to musela vyprat znova, a pak jsem se zápachu zbavila.
Malá se občas ještě v noci počůrá. Prádlo vyperu a po vyprání, když uschne neustálé cítím jak to trochu zapáchá. Nevím jestli je to aviváží nebo práškem. Peru v Ecoveru a aviváž používám z DM Denkmit, malá je citlivá. Teď sem si zkusila koupit trochu voňavou aviváž, taky pro citlivé děti, tak doufám, že jí to nebude vadit.
Nemáte s tím někdo zkušenosti?