Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Trošku kosmetické téma, ale chci se zeptat - myslíte, že perm. make-up je zdr. neškodný?
Ráda bych obočí, možná i konturu rtů, líbí se mi to u žen, které to mají, ale mám trošku obavy…
kamárdka si to nechala udělat a za chvíly ) nevím přesně jak dlouho) vypadala jako špatný vtip
no musis si to nechat udelat nekde kde to fakt umi!! jinak muzes fakt dopadnout blbe!…jinak na tom nic skodlivyho nevidim…nevim co presne by na tom melo skodlivy byt…je to barva ktera musi byt nezavadna kdyz ti ju davaji pod kuzu… ![]()
Já mám obočí 2 roky a vypadá přirozeně a je pořád krásné. dělala mi ho paní v Ústí nad Labem. Neměnila bych, je to praktické a pohodlné, nebolí to a cena byla 2500,– Barvy jsou testované a vpravují se do škáry, kérku mám velkou přes bedra a nikdy mě to neotrávilo
Vyber dobře kam půjdeš, držím palce.
Škodlivé asi ne, ale kamarádky mamča si nechala dělat obočí a rty. Je to asi rok a je z toho nešťastná. Evidentě se to nepovedlo. Z toho bych já měla daleko větší strach.
ted zrovna jsem to četla v blesku, že to obsahuje nějaký chemie aby to mělo lepší bravu, a že může způsobovat ekzémy a alergie
já sama mám 5 kérek a nikdy jsem neměla jediný problém
zuzko, nebylo to o tetování hennou? Přírodní henna je v pohodě, ale je hnědozrzavá. Aby hennová kérka vypadala jako pravá (např. černá), tak do toho sajrajty přidávají, což může způsobit alergické reakce.
Normální kérka může být nebezpečná asi jen tehdy, pokud se do rány dostane infekce, jinak snad ne a PM je vlastně kérka, takže je to podobné.
Ahoj, já mám permanentním make-upem udělanou kérku už víc jak 10 let, bez problémů, pořád drží a pořád vypadá jak nová, ač mi paní slibovala, že to za 5-7let zmizí ![]()
Můžu se zeptat, u které paní v UL jsi si to nechala dělat? Také uvažuju o obočí. Díky.
Ahoj Simono prosim muzes mi rict ktera pani ti delala oboci? Uvazuji o tom ale nemohu si vybrat. Dik Radka