Pes snědl Ibalgin a tablety na průjem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6100
31.7.15 13:05

Podle mě se jí nestane vůbec nic. :) Mě pes toho sežral, paštiku i s obalem, kterou sem hledala asi 3 dny například. :mrgreen: Kuli jedný tabletce anitkoncpce bych nezakládala ani diskuzi, ani nevolala na veterinu. S platem už by to bylo horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
31.7.15 13:09
@Boudová píše:
Podle mě se jí nestane vůbec nic. :) Mě pes toho sežral, paštiku i s obalem, kterou sem hledala asi 3 dny například. :mrgreen: Kuli jedný tabletce anitkoncpce bych nezakládala ani diskuzi, ani nevolala na veterinu. S platem už by to bylo horší.

Kdyby mela 10 kg, tak nezakladam. Ale je fakt malicka, tak nevim noo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
31.7.15 13:15
@Azeretereza píše:
Kdyby mela 10 kg, tak nezakladam. Ale je fakt malicka, tak nevim noo :oops:

tak když máš strach, tak na tu veterinu zavolej, já si fakt ale myslim, že ta tableta jí nic neudělá. Horší by byl třeba ten brufen pro malýho psíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
31.7.15 13:17

Ibalgin je hrozne nebezpecnej pro psy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
31.7.15 13:18

@Azeretereza: A brání ti něco zavolat na tu veterinu?
Sorry, ale tohle já fakt nepochopím, proč někdo bude radši hodinu přemýšlet nad diskusí na e-miminu, kde stejně kvalifikovanou radu nedostane, místo aby zvedl telefon a za pět minut a deset korun hovorného měl jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
31.7.15 13:20
@Kassy píše:
@Azeretereza: A brání ti něco zavolat na tu veterinu?
Sorry, ale tohle já fakt nepochopím, proč někdo bude radši hodinu přemýšlet nad diskusí na e-miminu, kde stejně kvalifikovanou radu nedostane, místo aby zvedl telefon a za pět minut a deset korun hovorného měl jasno.

Hodinu nepremejslim, jdu do prace a cestou tam zavolam, nerozciluj se :mrgreen: Pred chvili jsem na to prisla, nebrani mi volat zhola nic, ale ve skrytu duse jsem si taky myslela, ze spis ji nic nebude. Kdybych volala na veterinu s kazdym prdem, nedelam nic jinyho. Protoze ona fakt pozira na co prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
31.7.15 13:30

Jednu tabletku? absolutne nic, maximalne se poblije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
31.7.15 13:34
@Anonymní píše:
Ahoj holky potrebuji radu nas 8mi mesicni labrador se dostal na tablety a sezral cca 7 ibalginu a 6 tablet na prujem :,( nevim jak se na to dostal byla jsem s malou u lekare a kdyz se vratila uz to bylo vsechno davame z dosahu kvuli male ale on se k tomu s tejne dostal. zkuseni pejskari prosim radu muze se mu neco stat? ma cca 20kg veterinare uz jsem volala prijede do cca hodky ja jsem totiz nepojizdna

My máme taky Labroše a to je stejný pako, sežere co může. Neboj, to bude dobrý. My Ti tady asi fakt neporadíme a doktor už si s tím poradí :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný