Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Podle mě se jí nestane vůbec nic.
Mě pes toho sežral, paštiku i s obalem, kterou sem hledala asi 3 dny například.
Kuli jedný tabletce anitkoncpce bych nezakládala ani diskuzi, ani nevolala na veterinu. S platem už by to bylo horší.
@Boudová píše:
Podle mě se jí nestane vůbec nic.Mě pes toho sežral, paštiku i s obalem, kterou sem hledala asi 3 dny například.
Kuli jedný tabletce anitkoncpce bych nezakládala ani diskuzi, ani nevolala na veterinu. S platem už by to bylo horší.
Kdyby mela 10 kg, tak nezakladam. Ale je fakt malicka, tak nevim noo ![]()
@Azeretereza píše:
Kdyby mela 10 kg, tak nezakladam. Ale je fakt malicka, tak nevim noo
tak když máš strach, tak na tu veterinu zavolej, já si fakt ale myslim, že ta tableta jí nic neudělá. Horší by byl třeba ten brufen pro malýho psíka.
@Azeretereza: A brání ti něco zavolat na tu veterinu?
Sorry, ale tohle já fakt nepochopím, proč někdo bude radši hodinu přemýšlet nad diskusí na e-miminu, kde stejně kvalifikovanou radu nedostane, místo aby zvedl telefon a za pět minut a deset korun hovorného měl jasno.
@Kassy píše:
@Azeretereza: A brání ti něco zavolat na tu veterinu?
Sorry, ale tohle já fakt nepochopím, proč někdo bude radši hodinu přemýšlet nad diskusí na e-miminu, kde stejně kvalifikovanou radu nedostane, místo aby zvedl telefon a za pět minut a deset korun hovorného měl jasno.
Hodinu nepremejslim, jdu do prace a cestou tam zavolam, nerozciluj se
Pred chvili jsem na to prisla, nebrani mi volat zhola nic, ale ve skrytu duse jsem si taky myslela, ze spis ji nic nebude. Kdybych volala na veterinu s kazdym prdem, nedelam nic jinyho. Protoze ona fakt pozira na co prijde.
@Anonymní píše:
Ahoj holky potrebuji radu nas 8mi mesicni labrador se dostal na tablety a sezral cca 7 ibalginu a 6 tablet na prujemnevim jak se na to dostal byla jsem s malou u lekare a kdyz se vratila uz to bylo vsechno davame z dosahu kvuli male ale on se k tomu s tejne dostal. zkuseni pejskari prosim radu muze se mu neco stat? ma cca 20kg veterinare uz jsem volala prijede do cca hodky ja jsem totiz nepojizdna
My máme taky Labroše a to je stejný pako, sežere co může. Neboj, to bude dobrý. My Ti tady asi fakt neporadíme a doktor už si s tím poradí
![]()