Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Diskuzí o psích rasách tu několik je, já bych chtěla ale poradit konkrétně k našim požadavkům. Na přelomu loňského roku jsme si vzali domů zanedbávanou fenečku labradora, bohužel ale onemocněla a zemřela. Děti si na přítomnost psa velice zvykly, takže chceme pořídit dalšího, tentokrát ale rozhodně štěně a s PP.
Naše požadavky:
Zatím je naším favoritem Český strakatý pes, měli jsme i zamluvené štěně, ale bohužel se jich narodilo málo na tak velkou poptávku. Dalším favoritem je Velký německý špic. Uvítám další tipy, děkuji ![]()
@boball píše:
Anglický buldok
Není to pes spíš na doma? Taky jsme o něm uvažovali, ale u specifikace rasy bylo, že to je hlavně domácí pes. ![]()
A co Velký švýcarský salašnický pes.Je trochu prez 30 kg, ale splňuje všechny požadavky.
A co Velký švýcarský salašnický pes.Je trochu prez 30 kg, ale splňuje všechny požadavky.
Labradora ne, ten je výhradně vítací, ne hlídací. My máme bernardýnku a ta splňuje všechny vaše požadavky krom váhy (naše má 48kg)
@Billi píše:
Není to pes spíš na doma? Taky jsme o něm uvažovali, ale u specifikace rasy bylo, že to je hlavně domácí pes.
Já myslím, že pokud ho chtějí pouštět domů, že by v zatepleném kotci být mohl. ![]()
Já nevím jak přesně se to plemeno jmenuje, ale okometricky to vypadá jako salašnícký pes, ale srst je krátká
@Conulka Jestli myslí s bernský salašnický, tak to je na te fotce nahoře.
@Conulka píše:
Já nevím jak přesně se to plemeno jmenuje, ale okometricky to vypadá jako salašnícký pes, ale srst je krátká
Velký švýcarský salašnický pes… toho máš nejspíš na mysli.
Sestra má slovenského čuvače. Vše splňuje, má ale 37 kg. Děti miluje jako vlastní
hlídá jako o zivot ![]()