Pes líže sedačku

2997
4.9.24 11:40

Pes líže sedačku

Pětiletá čivava neustále, když sedíme v obýváku na sedačce, přisedne si k nám a nepřetržitě líže látku. Samozřejmě jsou vidět fleky na různých místech, které nejdou vyčistit, protože nechci používat nějakou chemii, aby ji zase nelízala.
Nemáte nějaký tip co by ji mohlo od této zábavy odradit, něco přírodního třeba co by ji nechutnalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
4.9.24 11:46
@freeport píše: Více

A ten pes nereaguje na povel „fuj“? :think: Koupila bych jí naopak něco jejího, co může lízat - dečku, polštářek atd. a tam jí přesměrovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
4.9.24 12:27

Pepr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.9.24 13:00

Nechte mu prvně zkontrolovat krev jestli mu něco nechybí, můžou mu chybět nějaké minerály

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
4.9.24 14:41

Nemá potíže s trávením? Pálení žáhy, reflux? Můj pes má tyhle tendence, když mu není dobře od žaludku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.9.24 14:54

U psa který měl hodně, opravdu kamene na zubech tak lízal zed, (nebyl můj). Po vyčištění přestalo. Tak jak výše taky to muže byt že má tu pachut, žáhu. ale první bych začala krví a popřemýšlet zda nemá i jiné příznaky nemoci. Jestli má zuby bez kamene, jestli často nemlaská, nepolyká jen tak naprázdno a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.9.24 14:55
@unuděná píše: Více

myslím že by to nepomohlo, bude lízat tu sedačku že tam oni sedí, je to slaný a tak..já vim fuj :D čistej polštář jí asi brát nebude. chtělo by to řešit spíš tu příčinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
4.9.24 19:13
@unuděná píše: Více

Nehrozí, všechno si odsune a lize pouze sedačku. Na povel fuj moc nereaguje, popr. přestane a za par minut začne znovu o par Cm dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
4.9.24 19:16
@wonderwoman1 píše: Více

Působí úplně normálně zdrave, žere, pije, steka. Ale asi se poptam veterináře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný