Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pětiletá čivava neustále, když sedíme v obýváku na sedačce, přisedne si k nám a nepřetržitě líže látku. Samozřejmě jsou vidět fleky na různých místech, které nejdou vyčistit, protože nechci používat nějakou chemii, aby ji zase nelízala.
Nemáte nějaký tip co by ji mohlo od této zábavy odradit, něco přírodního třeba co by ji nechutnalo?
@freeport píše: Více
A ten pes nereaguje na povel „fuj“?
Koupila bych jí naopak něco jejího, co může lízat - dečku, polštářek atd. a tam jí přesměrovala.
Nechte mu prvně zkontrolovat krev jestli mu něco nechybí, můžou mu chybět nějaké minerály
Nemá potíže s trávením? Pálení žáhy, reflux? Můj pes má tyhle tendence, když mu není dobře od žaludku.
U psa který měl hodně, opravdu kamene na zubech tak lízal zed, (nebyl můj). Po vyčištění přestalo. Tak jak výše taky to muže byt že má tu pachut, žáhu. ale první bych začala krví a popřemýšlet zda nemá i jiné příznaky nemoci. Jestli má zuby bez kamene, jestli často nemlaská, nepolyká jen tak naprázdno a tak.
@unuděná píše: Více
myslím že by to nepomohlo, bude lízat tu sedačku že tam oni sedí, je to slaný a tak..já vim fuj
čistej polštář jí asi brát nebude. chtělo by to řešit spíš tu příčinu
@unuděná píše: Více
Nehrozí, všechno si odsune a lize pouze sedačku. Na povel fuj moc nereaguje, popr. přestane a za par minut začne znovu o par Cm dal.
@wonderwoman1 píše: Více
Působí úplně normálně zdrave, žere, pije, steka. Ale asi se poptam veterináře.