Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobry den.
Já mam dotaz, já mam přítele s kterým mam dvou letou dceru a jsme spolu 16, a už spolu bydlíme 3 roky, protože předtím jsem bydlela u něho doma s jeho rodiči a bylo nás tam moc a jak jsem sním chtěla dítě tak mi řekl že kdo se o to bude starat že jeho mama a tak jsem se odstěhovala a pak jsem zjistila že jsem s ním těhotna tak jsem si to nechali. Jak jsou male dva roky tak jsem si pořídila čivavu protože on doma skoro není jen se přijde najíst a vyspat a pak jde hned na svůj dum a tam si děla svoje, jak jsem si pořídila čivavu tak mi řekl že psi nemá rad a ať se ho zbavím že se dobytu nevrátí když je tu ten pes tak jsem mu řekla že půjde pes z bytu když bude v bytě častěji než byl předtím a no řekl možna v zimě bude častěji, ještě jsem mu řekla že by jsme se mohli už konečně příští rok vzít co mi slibuje 16 let a ještě si mě nevzal a on mi řekl až přestanu mluvit o svatbě nebo se mu ještě zvedne tlak že je to největší blbost. A moje otázka zní mam si nechat psa a nebo přítele s kterým jsem 16 let a s kterým má dítě a který mi slíbil že si mě vezme a nic se neděje?? A nebo jak mam udělat aby si přítel zvyk na psa a vrátil se zpátky?? Co by jste mi poradily???
![]()
Pes je ten nejmenší problém. Bože, jestli tohle není troll tak už fakt nevím
.
Síce som z príspevku nepochopila, kto s kým bydlí, či nebydlí a aký problém vlastne rieši; jediné, čo mi je jasné, že pes je teda čivava.
Ale asi by ste mali všetci zúčastnení dospieť, než budete riešiť dospelácke veci? (alebo než budete trolliť?
) Ťažko povedať, čo by sme viac poradili.
Nech si čivavu místo přiblblého pritele a hlavně už se nerozmnožuj ![]()
Co to je za slátaninu?
Se vezmete, se nevemete. Žijete, nežijete
Máš, nemáš.
Co to je? ![]()
Holky jako vy se budete divit, ale já už měla tolik zákazníků, podobného IQ, že bych tomu i věřila… ![]()
A teda bohužel asi ještě budu mít. ![]()
K otázce:
Dej psa do dobrých rukou a dítě a ani osa si už neporizuj.
Vždyť spolu vlastně nezijou
. On má barák, ona být tak co je mu pontom? Nejspíš mu ten pes pomohl k tomu se s nimi nevidat.
Takže: dítě do postýlky, pes na gauč a osel na barák! Zábal oslu batůžek a ať si tam zůstane.
chceli dceru vidět může si ji brát k sobě, na hřiště, na výlet a šlus. Vzít si tě stejně nechce tak ho pošli dál!
@Popokatepetla píše: Více
to bohužel nebude troll, myslíš, že takoví lidé neexistují?
@Mirka653 Na porizeni psa jste se měli spolu dohodnout, jste divny oba. Možná by tomu pejskovi bylo lépe jinde a vy dva si zůstaňte spolu.
@Jaňouchová píše: Více
To dítě ale nebude odloženo, když se pan tvorstva vrátí do bytu.