Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@JancaS84 píše: Více
Mě taky. Troll to nebude, o to je to smutnější.
takže těžko konkrétně radit, ale tenhle týpek žádná výhra v loterii opravdu není…
a ty bys měla zapracovat na svých prioritách, příště zapoj mozek, než do svého života přijmeš jakoukoliv živou bytost…
Pejska bych si určitě nechala a než příťu vykopneš, tak bych si zadělala na dalšího mimíska. Takhle kvalitní materiál se musí využít na 100%. ![]()
@Mirka653 píše: Více
Jezdí na dům? Spíš si někam jezdí zatrtat.
I já dostala fotku pejska.
Zakladatelko, vzhledem k tvému písemnému projevu, s přihlédnutím k tvým myslenkovým pochodům je jasný, že nejsi zrovna příliš rozumově obdařená, tak zkus použít alespoň ten selský rozum. Chceš být dalších 16 let svatební čekankou toho chlapa, co tě má očividně v paži??? Nech si pejska, ten ti dá stoprocentně mnohonásobně víc lásky. Tamtoho jakoby přítele vyhoď, nech si úředně upravit péči o dítě a stanovit alimenty. Věř mi, že je to to nejlepší, co můžeš udělat.
@JancaS84 píše: Více
Mně napsala, že je dítě na prvním místě. Což mě znovu vede k lítosti vůči psovi, taky si nevybral, že si ho pořídí. Chtít ho dát pryč kvůli někomu, kdo s ní není, je smutné.
@Mirka653 proč řešíš vůbec svatbu? takový vztah tě vyhovuje? To přece musíš vědět jestli partner má vztah ke zvířatům a jaký? Já bych takové soužití nechtěla takže bych to neřešila. ale vždy jsme se domlouvali ohledně výběru psa. na tom musí být shoda všech. Pokud by sem chodil spíš na návštěvu tak bych byla rychle hotová. ten tvůj přístup je taky otřesný, pes je zvíře ne kus nábytku co se tě nehodí tak vyhodíš ![]()
@Mirka653 píše: Více
To je vtip? Jste praštěný oba, a teda víc než dost. Chudák pes a dítě.
@Matt 02 píše: Více
Tohle není možný a jestli to není troll, tak ať chlapa kopne do zadku, místo toho, aby se zbavila psa.
@topazio píše: Více
Já se obávám, že to je pravda. Co když přijde s tím, že mu vadí i to dítě, však říkal že dítě nechce, kdo by se o něj staral… Další diskuze se třeba bude týkat dítěte, jestli ho má vrazit do klokánku, aby se chlap vrátil a nic ho nerozčilovalo ![]()
@Mirka653 píše: Více,,jak jsem si pořídila čivavu tak mi řekl že psi nemá rad a ať se ho zbavím"
Záleží na tom, zda si chceš nechat posrat koberec, nebo celý život. ![]()